Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

Unelmien vihkisormus

Kaupallinen yhteistyö: Malmin Korupaja

Varmasti jokainen on kuullut sanonnan ”timantit ovat tyttöjen parhaita ystäviä”. Itse ainakin voin täysin samaistua tähän ja alusta alkaen oli selvää, että vihkisormuksestani ei tule puuttumaan timantteja. Timanttisormus on ajaton ja ihanan klassinen valinta vihkisormukseksi. Vihkisormus on tärkeä hankinta joka kuvastaa ikuista rakkautta sekä sitoutumista avioliittoon. Ylipäätänsä tätä naimisiin menoa ja häitä suunnitellaan sillä periaatteella, että kaikki tapahtuu vain kerran elämässä joten vihkisormuksen tulee olla ”se oikea” unelmien vihkisormus. Minä löysin oman vihkisormukseni helpommin kuin olisin koskaan osannut kuvitella. Siinä se nyt vihdoin on ja juuri sellaisena kuin olin sen alunperin mielessäni ajatellut.

vihkisormus

Vihkisormus

Ihan alkuun ensimmäinen kriteeri vihkisormuksen hankinnassa oli sen kotimaisuus. Tämä on asia jota henkilökohtaisesti arvostan eniten. Halusin sormuksen olevan suomalaista käsityötä joka on laadukasta ja kestävää. Toisena kriteerinä oli sormuksen käytännöllisyys. Vaikka halusin vihkisormukseen yhden ison ja näyttävän timantin niin istutuksen tuli olla matala jotta sormus on käytännöllinen arjessa. En koskaan ota edes kihlasormusta pois sormesta, joten myös vihkisormuksen tulee kestää arjen askareita ja työn tekoa. Vihkisormuksen tuli olla valkokultainen niin kuin kihlan sekä timantit kirkkaita. Halusin yhden ison sekä näyttävän timantin keskelle sormusta ja pyörittelin päässäni vaihtoehdot niin ovaalin, pyöreän kuin pisaran muotoisen kiven välillä. Näistä ehdottomaksi suosikiksi valikoitui kuitenkin pisaran muotoinen timantti joka on näyttävä ja tietyllä tavalla persoonallinen. Vielä lisäksi asetin yhdeksi kriteeriksi kapean ja kevyen näköisen rungon. Eikö kaikki nämä toiveet kuulosta ihan realistisilta?

vihkisormus

 

Kun on aika hankkia vihkisormus niin kannattaa suunnata kultasepän luo jonkinlaisen oman unelmasormuksen hahmotelman kanssa. Ammattitaitoinen kultaseppä osaa auttaa löytämään tai jopa suunnittelee kanssasi juuri sinun näköisen vihkisormuksen. Löysin omani vielä ennätysajassa, sillä olin varautunut viettämään tunnin jos toisenkin sormusten parissa Malmin Korupajan myymälässä vieraillessani. Pelkäsin että minulle iskee valinnanvaikeus ja en pysty tekemään päätöstä sormuksesta, mutta olin todellakin väärässä. Kerroin kultasepälle toiveeni sormuksen suhteen ja näytin muutaman kuvan jotka olin Pinterestistä bongannut. Hetkeä myöhemmin sain eteeni muutaman mallin ja siinä se oli. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja heti tämän sormuksen nähdessäni tiesin sen olevan oikea. Sain niin loistavaa ja ammattitaitoista palvelua Malmin Korupajalta, että voin vain lämpimästi suositella suuntaamaan liikkeeseen ja tutustumaan valikoimaan mikäli sormuksen hankinta on ajankohtaista.

Vihkisormukseni on valmistettu 100% kierrätyskullasta ja tämä pisaranmuotoinen timanttisormus kuuluu Malmin Korupajan omaan Precious mallistoon. Malmin Korupajan oma mallisto on myös osittain tilattavissa nettikaupasta, joka tekee sormuksen hankinnasta askeleen helpompaa. On mahtavaa, että oma vihkisormukseni on juuri kotimaista käsityötä ja suomalaisen kultasepän valmistama. Pohdimme yhdessä kultasepän kanssa vaihtoehtoja fiksata sormusta, mutta päädyimme pitämään sen sellaisenaan. Ainoastaan kokoa muutettiin, jotta sormus istuu sormeen täydellisesti, mutta itse sormus säilyi ulkonäöltään juuri sellaisena kuin se olikin. Sormuksessa on 0,37ct ja pisaranmuotoisen timantin lisäksi sormuksessa on 22 pienempää timanttia. Tästä sormuksesta ei puutu säihkettä ja se on juuri minun näköinen. Arvatkaa kuinka monta iltaa olen sovitellut ja ihastellut sormusta. En malta odottaa, että saan sen pian pysyvästi sormeeni.

vihkisormus

Ps. Tiesittekö että timanttisormusta kannattaa muistaa käyttää säännöllisesti huollossa, sillä se vaikuttaa merkittävästi sormuksen kestävyyteen. Se että huolehtii sormuksesta ja huoltaa sitä säännöllisesti vaikuttaa myös lopulta sormuksen arvoon. Kannattaa siis pitää huolta tärkeistä koruista ja muistaa säännöllinen huolto, jotta sormuksesta on iloa vielä vuosien päästä. ♥

LUE MYÖS ↓

VIHKISORMUKSEN VALINTA

KESÄHÄÄT – PERUTAANKO VAI JUHLITAANKO?

HÄÄKUTSU JA VIERASLISTA

HÄÄKORISTEET JA HÄÄKATTAUKSEN SUUNNITTELU

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: Malmin Korupaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *