Hae
Carita Pesonen

Kesän kosmetiikkasuosikit x 10

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuotteet saatu pr-näytteenä

Tässä poikkeuksellisen paljon kotona aikaa viettäessä on tullut testailtua jos jonkinlaisia kosmetiikkatuotteita. On ollut ihana antaa ihon levätä ja viettää päiviä kotona ilman meikkiä, mutta on myös todella rentouttavaa laittautua sekä testailla uusia kosmetiikkatuotteita kaikessa rauhassa. Olen tässä viime viikkojen aikana löytänyt useita uusia kosmetiikkasuosikkeja joten ajattelin kerätä kaikki tämän hetken suosikit tänne yhteen postaukseen.

KOSMETIIKKASUOSIKIT

*IDA WARG SELF-TANNING MOUSSE

Joka kevät ainakin minä olen samassa tilanteessa. Mietin mikä olisi hyvä itseruskettava, jotta iho näyttäisi kesää kohti kauniilta sekä päivettyneeltä. Haluan säästää ihoa auringon uv-säteilyltä ja vanhemiselta joten auringon palvomisen sijasta haen mielummin rusketuksen purkista. *Ida Warg Self-Tanning moussella luo helposti kauniin ruskettuneen sävyn iholle. Itseruskettava vaahto ei sisällä apuväriä, mutta on siitä huolimatta helppo levittää tasaisesti. Vaahto levittyy helpostii iholle ja on hajusteeton sekä vegaaninen. Tuotteella sai todella kauniin ja luonnollisen rusketuksen ja väri kului loppujen lopuksi pois tasaisesti.

KOSMETIIKKASUOSIKIT

*IDA WARG SELF-TANNING FACE LOTION

Moussen lisäksi tykkään käyttää erikseen kasvoille tarkoitetun itseruskettavan voiteen. Samoin kuin Itseruskettava vaahto niin tämä erityisesti kasvoille tarkoitettu *Ida Warg Self-Tanning kasvovoide antoi todella luonnollisen ja päivettyneen sävyn kasvoille jo ensimmäisellä käyttökerralla.

LABELLO CARING LIP SCRUB HUULIKUORINTAVOIDE

Tämä on huulikuorinta joka sopii päivittäiseen käyttöön. Se samalla kosteuttaa sekä kuorii huulia. Huulikuorinta käytetään normaalin huulivoiteen tavoin, sen sisältämät kuorivat rakeet sulavat huulille kosteuttavaksi suojaksi. Ihastuin tähän tuotteeseen heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Jo parin päivän käytön jälkeen huulet tuntuivat pehmeiltä ja hoidetuilta.

*BOHO GREEN MAKE-UP HIGHLIGHTER

Bohon tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia. Tämä aavistuksen kultaiseen taittava lämmin korostusväri antaa kauniin hehkun poskipäille ja kulmaluulle. Tuote levittyy tasaisesti iholle ja jättää kasvoille kauniin kuultavan lopputuloksen joka sopii hyvin niin arki käyttöön kuin juhlalookkiin.

*BOHO GYPSY VOLUME TUUHEUTTAVA MASCARA

Tämä vegaaninen ja luonnonmukainen ripsiväri tuuheuttaa ja samalla pidentää ripsiä näyttävästi. Useiden kokeilemieni ripsivärien jälkeen uskon vihdoin löytäneeni sen oikean. Ripsienpidennysten jäljiltä omat ripset ovat olleet melko onnettomat, mutta tämän ripsivärin ansiosta omat ripseni ovat tuntuneet sekä näyttäneet pitkiltä sekä tuuheilta. Ripsiväri ei karise päivän aikana ja on myös testattu, että se kestää silmillä aamusta iltaan niin helteellä kuin sateella. Ripsiväri sisältää mm. risiiniöljyä jonka sanotaan hoitavan, tuuheuttavan sekä pidentävän ripsiä.

PHYSICIANS FORMULA MURU MURU BUTTER BRONZER

Kosmetiikkatuotteiden ykkönen kautta aikojen. Tämä aurinkopuuteri levittyy kasvoille tasaisesti ja antaa erityisesti näin keväällä sekä kesällä kasvoille kauniin päivettyneen ilmeen.  Tätä parempaa ja helppo käyttöisempää aurinkopuuteria saa etsiä. Puuteri sopii käytettväksi niin kasvojen varjostuksiin kuin kauniin hehkun ja päivetyksen saamiseksi kasvoille.

DERMOSIL SENSITIVE KASVOVOIDE

Kasvovoide sopii nimensä mukaisesti herkälle iholle. Voide kosteuttaa sekä kiinteyttää ihoa ja imeytyy tehokkaasti. Tuote on täysin hajustamaton ja sille myönnetty on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton allergiatunnuksen käyttöoikeus. Tuote sopii herkkäihoisille ja on erinoimainen eriytyisesti kuivalle iholle. Minulla on usein keväällä taipumusta ruusufinniin kasvooilla ja tämä on sopinut myös keväisin ihonhoitoon sekä hillinnyt ihottumaa.

URBAN DECAY ALL NIGHTER MAKEUP SETTING SPRAY

Suihke kiinnittää meikin tehokkaasti ja saa sen kestämään kasvoilla koko pitkän päivän. Alunperin ostin tämän meikin kiinnitykseen tulevana hääpäivänä, mutta suihke on päässyt käyttöön joka arkipäivä. Meikki säilyy paremmin kuin koskaan aiemmin.

KOSMETIIKKASUOSIKIT

*YVES ROCHER LE VERNIS GO GREEN -KYNSILAKAT

Yves Rocher on tuonut juuri markkinoille biopohjaiset kynsilakat. Kynsilakan liuottimet on korvattu juurikkaista, sokeriruo’osta sekä puusta koostuvalla biomassalla. Näitä vegaanisia kynsilakkoja on saatavilla 32 kauniissa sävyssä joista minun tämän kevään suosikkini ovat *3. Beige radieux (sädehtivä beige) sekä *18. Rose nenuphar (Roosa lumme). Kynsilakat kestivät alus- sekä päällyslakan kanssa käytettynä kauniina useamman päivän. Oikeastaan kesto oli verratavissa ihan ns. normaaliin kynsilakkaan, vaikka kyseessä on täysin vegaaniset kynsilakat. Näistä sävyistä tuo vaaleampi tulee käyttöön myös heinäkuussa hääkynsissä.

GARNIER FRUCTIS BANANA HAIR FOOD HIUSNAAMIO

Tämä hiusnaamion koostumus 98% luonnollista alkuperää. Tuote on monikäyttöinen sillä sitä voi käyttää hiuksille niin hoitoaineena, tehohoitona kuin jätettävänä hoitoaineena. Tuotteessa on ihana banaanin tuoksu ja tämä hoitoaine selvittää oman ”takkutukkani” paremmin kuin mikään hoitoaine pitkään aikaan.

LUE MYÖS ↓

VIHKISORMUKSEN VALINTA

MITÄ OSTAN JA MITÄ EN KOSKAAN OSTA KAUPASTA?

KESÄHÄÄT – PERUTAANKO VAI JUHLITAANKO?

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOKBLOGIT.FI

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *