Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

Vihkisormuksen valinta

Kaupallinen yhteistyö: Malmin Korupaja

Olen haaveillut unelmien vihkisormuksesta jo siitä päivästä lähtien, kun mieheni kosi minua. Mielipide sormuksesta ei tässä vuosien aikana ole muuttunut erityisemmin vaan ajatukset ovat pysyneet melko samana. Ensisijaisen tärkeänä vihkisormuksen valinnassa pidin sen kotimaisuutta ja tietysti sitä, että se on juuri minun näköinen. Selaillessani netistä laajaa vihkisormusten valikoimaa päädyin Malmin Korupajan nettisivuille. Mielessä kävi niin valmiin sormuksen ostaminen kuin mahdollisesti sen teettäminen. Malmin Korupaja tarjoaa vaihtoehdot molempiin ratkaisuihin ja ette usko kuinka helppoa ja vaivatonta sormuksen teettäminenkin on.

Malmin korupaja

Vihkisormus tulee olemaan elämäni yksi tärkeimmistä muistoista sekä varmasti se tärkein koru jota haluan kantaa koko loppuelämän kädessäni. Oli siis tärkeää, että sormus on kuin minulle suunniteltu ja täyttää kaikki toiveeni. Uskoin etten tule löytämään markkinoilta valmiina tarpeeksi siroa, mutta kuitenkin näyttävää vihkisormusta joka vastaisi odotuksiani. Ajatukseni tulevasta vihkisormuksesta olivat liiankin selkeät joten ajattelin teettämisen olevan ainoa vaihtoehto löytää se oikea unelmien vihkisormus. Toisena haasteena ajattelin yhteensopivuutta kihlasormuksen kanssa. Mietin kuinka vaikeaa on löytää omaan kihlaani täydellisesti sopiva vihkisormus, mutta Malmin Korupajan timanttisormus valikoimasta sopivia vaihtoehtoja löytyi useita, mutta lopullinen päätös sormuksesta oli kuitenkin selkeä.

Malmin Korupaja on kotimainen perheyritys, joka valmistaa vihkisormuksia tilaustyönä juuri omien toiveiden mukaisesti. Erityisesti tällaisenä aikana on tärkeää tukea kotimaista yritystä ja käyttää heidän palvelujaan. On hienoa tukea ja tehdä yhteistyötä juuri kotimaisen perheyrityksen kanssa. Malmin Korupajan omassa pajassa valmistetuista tuotteista 95% on valmistettu kierrätyskullasta. Sormuksen teettäminen on kaiken lisäksi helppoa ja vaivatonta. Malmin korupajan valikoimasta löytyy tuhansia erilaisia timanttisormuksia joiden pohjalta on helppo suunnitella unelmien vihkisormus oman mielen sekä budjetin mukaan. Sormuksen teettämisessä ei myöskään ole ostopakkoa eli ostopäätöksen saa tehdä vasta valmiin sormuksen kohdalla.

Menin ensimmäistä kertaa Malmin Korupajan myymälään sillä ajatuksella, että lähdetään alusta alkaen suunnittelemaan ja teettämään sormusta toiveideni pohjalta. Laajasta valikoimasta löytyi kuitenkin toinen toistaan kauniimpia sormuksia ja useita malleja sovitellessani joukosta löytyi se oikea. Sormuksen teettäminen unohdettiin kokonaan ja tämä the vihkisormus löytyi Malmin Korupajan omasta timantti- ja vihkisormusmallistosta. Sormus jäi vielä tämän jälkeen pienennettäväksi ja poikkeustilanteen takia minun ei tarvinut noutaa valmista sormusta vaan se saapui lopulta postin kautta turvallisesti kotiovelle. En malta odottaa, että saan heinäkuussa ottaa käyttöön tämän ihanuuden ja pian esittelen vihkisormukseni myös täällä teille! Malttakaa vielä hetki…

Malmin Korupajan nettisivuilla on parasta aikaa käynnissä huikea kevätale kampanja. Tämän kesän morsiamet ehtivät vielä hyvin tilata tai teettää itselleen unelmien vihkisormuksen. Teetetyn sormuksen toimitusaika on noin 2 viikkoa.

Näitä hääaiheisia postauksia tullaan näkemään entistä enemmän sillä heinäkuu lähestyy kovaa vauhtia. Olemme joutuneet tekemään muutamia kompromisseja häiden suhteen tämän koronan takia, mutta niistä lisää myös pian. Eiköhän tämä stressi vain kasva päivä päivältä mitä lähemmäksi kesää päästään.

LUE MYÖS ↓

HÄÄKUTSU JA VIERASLISTA

KORONA – MITEN KÄY HÄÄMATKAN TAI HÄIDEN?

ELÄMÄÄ POIKKEUSOLOISSA

HÄÄKORISTEET JA HÄÄKATTAUKSEN SUUNNITTELU

MITÄ OSTAN JA MITÄ EN KOSKAAN OSTA KAUPASTA?

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: Malmin Korupaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *