Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

Lastenhuoneen sisustus

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom
*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt kun vietetään poikkeuksellisen paljon aikaa kotona niin tuntuu sopivalta sekä ajankohtaiselta julkaista kuvia kodista. Olette toivoneet usein julkaisuja sekä esittelyä meidän kodista joten pitkä odotus palkitaan vihdoin! Ihan ensimmäisenä ajattelin aloittaa esittelemällä meidän kodin ehkä suloisimman huoneen  jota olemme sisustaneet uuteen uskoon viime päivien aikana. Tervetuloa kurkistamaan miltä lastenhuoneen sisustus näyttää!

Viime viikot olen selaillut ahkerasti Pinterestiä ja etsinyt sieltä inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen. Vielä toistaiseksi tämä huone on pyhitetty esikoisella ja kuopus muuttaa hänen kaverikseen tähän huoneeseen, kun on hieman vanhempi. Tämä huone koki melkoisen muutoksen viime päivien aikana, sillä päätettiin laittaa lähes kaikki huonekalut uusiksi. Seinät maalattiin sekä tapetoitiin silloin, kun muutimme tähän asuntoon ja niihin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, joten ainoastaan huonekalut oli ajankohtaista päivittää. Löysin *Jollyroomin laajasta valikoimasta ihanat uudet huonekalut *lastenhuoneeseen ja täytyy sanoa, että lastenhuoneen sisustus on nyt täydellinen.

lastenhuoneen sisustus

Lastenhuoneen sisustus

Ihan ensimmäisenä ajatuksena oli hankkia lastenhuoneeseen uusi sänky. Olin jo pitkään haaveillut lastenhuoneeseen tyylikkäästä talosängystä ja vielä tässä kohtaa sen hankkiminen oli järkevää. Seuraavaksi lähivuosien aikana meillä joudutaan pakostakin siirtymään kerrossänkyyn varsinkin, jos tilanne on se että asumme samassa asunnossa. Tämä ihana *Minitude Nordic Jax juniorisänky oli rakkautta ensisilmäyksellä. Esikoinen sanoi heti valikoimaa selatessamme, että tämän hän haluaa omaan huoneensa. Pienellä tuunauksella loihdimme tästä vielä oikean pikkutytön unelman! Tätä sänkyä on helppo muunnella sekä sisustaa eri tavalla omien sekä lapsen toiveiden mukaan. Tällä kertaa sisustimme sängyn valkoisilla verhoilla sekä valosarjalla. Tähän sänkyyn löytyi myös sopiva *BabyMatex patja. Patja hengittää ja antaa ilman kiertää, tehden nukkumisesta miellyttävää.

lastenhuoneen sisustus

Sänkyyn mitoitettu *Minitude Nordixc Jax sängynaluslaatikko mahdollistaa tavaroiden säilytyksen näppärästi. Laatikon pohjalla on pienet pyörät joiden ansiosta jopa lapsen on helppo liikutella kevyttä sängynaluslaatikkoa. Meille tuli näin alkuun yksi sängynaluslaatikko ja tästä tuli loistava piilopaikka Legojen säilytykseen. Ajattelin myöhemmin tilata vielä toisen laatikon, jossa säilyttää päiväpeitto sekä puhtaat lakanat.

Lastenhuoneen sisustus sai myös uutta ilmettä tammesta valmistetuista *Minitude Nordic usva pöydästä sekä hirvi tuoleista. Tämä ihana setti löysi paikan sängyn vierestä ja siinä luetaan päivisin kirjoja, askarrellaan sekä leikitään. Pöytä sekä tuolit ovat tukevia joten iltaisin aikuisen on helppoa istua pöydän ääreen lukemaan iltasatua sängyssä unta odottavalle lapselle.

lastenhuoneen sisustus

Lastenhuoneesta löytyy lukuisia leluja (koska lapset eivät ole valmiita luopumaan mistään), joten erilaiset järkevät säilytysratkaisut niin pehmoleluille kuin muillekin leluille ovat enemmän kuin tervetulleita. *Petite Déco matkalaukku säilytyslaatikot ovat kaunis yksityiskohta lelujen säilytykseen lastenhuoneessa. Nämä metalliset matkalaukut voi halutessaan pinota ja meidän lasten pehmolelut löysivät uuden kodin näistä matkalaukuista. *Alice & Fox säilytyslaatikko toimii tällä hetkellä vilttien sekä päiväpeiton säilytykseen.

lastenhuoneen sisustus

Lastenhuoneen sisustus sai aika ihania uusia elementtejä. Niin kuin tästä postauksesta voi päätellä niin esikoisen kanssa rakastamme vaaleanpunaista, hempeää ja kuitenkin yksinkertaista sisustusta.

LUE MYÖS ↓

KORONA – MITEN KÄY HÄÄMATKAN TAI HÄIDEN?

PÄÄTÖKSIÄ PÄIVÄHOIDON ALOITTAMISESTA

VAIKEA UHMAIKÄ

KOTIÄITI VAI YRITTÄJÄ?

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGIT.FI

 

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *