Hae
Carita Pesonen

Goodiebox – rakasta vartaloasi

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt kun vietetään enemmän aikaa kotona niin on täydellinen aika keskittyä myös omaan hyvinvointiin sekä kehonhuoltoon päästä varpaisiin. Maaliskuun Goodiebox saapui juuri sopivaan ajankohtaan ja boxin teema on tällä kertaa body love. Paketista löytyi tuotteita niin kehon kuin kasvojen hemmotteluun. Goodieboxiin pääset tutustumaan tarkemmin *täältä. Kurkataan mitä maaliskuun Goodiebox piti sisällään.

GOODIEBOX MAALISKUU

goodiebox

Goodiebox

Comme Deux #liplove (Ovh. 18€).

Huulituote joka sisältää luonnollisia öljyjä sekä vitamiineja. Ihanan kevyt koostumus tekee huulista pehmeät, mutta ei tahmeita! Tätä huuliöljyä voi käyttää niin aamuin kuin illoin, yksin tai yhdessä huulipunan kanssa.

Aurelia Revitalise & Glow Serum (Ovh. 78,50€ / 30ml)

Rakastan kasvoille tarkoitettujen seerumien käyttöä ja tämä lähtee ehdottomasti seuraavana testiin. Tuotteen koostumus on 100% luonnonmukainen. Tuotteen sisältämät ainesosat mm. virkistävät ihoa, sekä lieventävät stressiä. Täydellinen tuote juuri tähän hetkeen! Kaiken lisäksi seerumin luvataan tasoittavan ihon sävyä sekä vähentävän ikääntymisen merkkejä.

Niré Beauty Face Prep tool (Ovh. 5€)

Tämä kasvoharja tuli paketista kuin tilauksesta! Edellinen kasvoharja nimittäin saapui tiensä päähän ja tämä vaikutti vielä paremmalta kuin aiemmin käytössä ollut vastaavanlainen kasvoharja. Kasvoharja kuorii kevyesti ja puhdistaa tehokkaasti kasvoilta meikin. Käytän päivittäin kasvoharjaa yhdessä puhdistustuotteiden kanssa.

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask (Ovh. 10,50€)

Rakastan erilaisia naamioita ja niin myös tämä turvonneille silmänympäryksillä tarkoitettu rauhoittava hydrogeelinaamio pääsee tuota pikaa käyttöön. En ole vuosiin käyttänyt silmänympäryksille tarkoittetua naamiota, joten ehkä nyt on korkea aika huoltaa väsynyt silmänympärysiho kuntoon. Tuskin kuitenkaan mikään tuote pystyy tekemään ihmeitä ja täysin häivyttämään näitä vuosien väsymyksen merkkejä.

Ivy Aïa Micellar Cleansing Water (Ovh. 10,89€)

Herkälle iholle tarkoitettu misellivesi puhdistaa, kosteuttaa, poistaa meikin hellävaraisesti ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Käytetään aamuin illoin ja mikä parasta tuote ei sisällä hajusteita. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen kasvot tuntuivat hyvin puhidtetuilta ja ihanan raikkailta.

Human+Kind Body soufflé (Ovh. 16,45€ / 200ml)

Voiko vartalovoiteita olla koskaan liikaa? Ei todellakaan, ainakaan jos on yhtä kuiva ihoinen kuin minä. Iho kaipaa koko ajan kosteutusta päästä varpaisiin erityisesti talvi ja kevät aikana. Tämä tuote sopii vegaaneille ja imeytyy kaiken lisäksi nopeasti.

Maaliskuun Goodiebox oli ehdottomasti edeltäjäänsä parempi ja kaikki tuotteet päätyivät heti testiin. Tämän boxin jälkeen odotan innolla mitä huhtikuun Goodiebox tulee pitämään sisällään.

Goodieboxin hinta on 24,95€/kk ja boxin tuotteiden arvo on aina vähintään 75€! Oman Goodieboxin pääset tilaamaan *täältä.  Psst. Nyt kannattaa hyödyntää tilauksen yhteydessä koodi ONNI niin saat 49€ arvoisen tervetuliaislahjan. Koodi on voimassa 31.3.2020 asti.

LUE MYÖS ↓

VIIKONLOPUN POSITIIVISET ASIAT

KORONA – MITEN KÄY HÄÄMATKAN TAI HÄIDEN?

PÄÄTÖKSIÄ – PÄIVÄHOIDON ALOITTAMISESTA

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *