Hae
Carita Pesonen

Viikonlopun positiiviset asiat

Nyt kaiken tämän negatiivisen uutisoinnin keskellä halusin jakaa positiivisia asioita meidän viikonlopusta. Lupaan (hyvin hyvin) varmasti etten tule enää kirjoittamaan tänne korona aiheesta  yhtäkään postausta. Toivottavasti mahdollisimman moni muukin keskittyisi nyt ajattelemaan niitä kivoja asioita jotka saattaavat olla pieniä ja arkisia, mutta tekevät olosta mukavamman.

Ulkoiltiin paljon enemmän kuin normaalisti. Erityisesti sunnuntaina ulkoilimme ennätyspaljon. Kävimme kävelyllä, pyöräilemässä, leikkikentällä ja meidän oli tarkoitus lähteä metsään retkelle paistamaan makkaraa. Kovan tuulen seurauksena päädyimme kuitenkin vanhempieni luokse tekemään turvallisen grillipaikan ja syömään makkaraa.

Olemme olleet enemmän läsnä lasten kanssa. En tiedä mistä johtuu, mutta viikonloppuna teimme oikeastaan ihan kaiken lasten kanssa yhdessä. He osallistuivat normaalia enemmän auttamaan kotitöissä, leikimme entistä enemmän yhdessä ja kaiken tämän keskellä istuimme vain sohvalla sekä halailimme toisiamme.

Kevät ja energinen olo. Johtuisiko tämä tästä keväästä ja lisääntyneestä valosta, mutta eilen saimme paljon enemmän kaikkea aikaan kuin normaalisti.

C More ja Netflix maraton. Nyt saa hyvällä omallatunnolla makoilla sohvalla ja tuijottaa suosikki sarjoja ja elokuvia. Lasten kanssa vietettiin viikonloppuna elokuvailtaa ja otettiin todellakin rennosti sohvalla loikoillen. Kiva saada ajatukset hetkeksi kevyempiin aiheisiin ja uppoutua ohjelmien pariin.

Siivousta. Pintojen siivoamisen lisäksi innostuin siivoamaan lasten vaatekaapit, keittiökaapit ja järjestämään astiat sekä elintarvikkeet siististi järjestykseen.

Viinitasting. Nyt on syytä keskittyä ihaniin asioihin ja mikä olisi ihanampaa kuin häiden suunnittelu ja viininmaistelu! Kaiken lisäksi minusta tuntuu, että löysimme vihdoin sen mitä etsimme.

Ihania asioita mahtui viikonloppuun! Aurinkoa myös sun viikkoon!

LUE MYÖS ↓

KORONA – MITEN KÄY HÄÄMATKAN TAI HÄIDEN?

MITEN TÄSSÄ TILANTEESSA KUULUU TOIMIA?

PÄÄTÖKSIÄ PÄIVÄHOIDON ALOITTAMISESTA

MUUTOSTEN VUOSIKYMMEN

KOTIÄITI VAI YRITTÄJÄ?

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGIT.FI

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *