Hae
Carita Pesonen

Hääkutsu ja vieraslista

Hääkutsu ja vieraslista. Ah mikä ihana stressin aihe. Olen tässä viime päivinä tai oikeastaan iltaisin näpertänyt hääkutsuja ja kaikki olisi muutamaa kutsua vaille valmista! Olemme mieheni kanssa keskustelleet jo kihlauksesta asti ketä haluamme kutsua häihin. Tietyllä tavalla meillä oli mieheni kanssa hieman eri näkemys alkuun siitä ketä kutsutaan ja ketä ei. Joka tapauksessa johonkin on vain vedettävä raja tai muuten vieraslista paisuu helposti liian suuri lukuiseksi. Ajatuksena oli heti alkuun, että emme missään nimessä halua mitään super isoja häitä. Tässä kohtaa rajataan suoraan pois kaukaiset sukulaiset ja keskitytään mielummin laajentamaan vieraslistaa ystävillä sekä läheisillä sukulaisilla. Toisaalta jo pelkästään juhlapaikka jossa haluamme häitä viettää rajaa vieraslistan väkisin alle sataan henkeen. Kuinka haastavaa voi olla lopullisen vieraslistan laatiminen? Voin sanoa että ainakin meidän kohdalla tämä tuotti alkuun päänvaivaa.

hääkutsu

Päädyttiin lähes heti yhdessä siihen ajatukseen, että haluamme juhlia vain meille tärkeiden ja läheisten ihmisten parissa. Vieraslistalta karsiutui heti alkuun pois kaukaiset sukulaiset joiden kanssa ei muutenkaan olla pidetty yhteyttä viimeisten vuosien tai jopa vuosikymmenen aikana. Haluamme paikalle ystäviä jotka ovat muutenkin meidän elämässä ja joiden kanssa haluamme juhlistaa ja viettää tätä yhtä elämämme tärkeintä päivää. Ensimmäiset kutsut ovat jo löytäneet perille ja kutsuja jaetaan sitä mukaan kun tapaamme ystäviämme. Toki osa lähetetään postin kauttta, mutta ensinnäkin henkilökohtaisesti annetun kutsun tietää ainakin 100% varmuudella päätyvän perille. Onhan siinä toisaalta oma tunnelmansa ojentaa kutsu ja nähdä ilahtuneita katseita.

hääkutsu

Olen sen verran DIY henkinen, että halusin näpertää kutsut omin kätösin. Täytyy myöntää, että lopullinen hääkutsu oli juuri meidän näköinen ja siinä välittää kivasti häiden väriteema ja maalaisromanttisuus. Kutsuja tehdessä ajatus lähestyvistä häistä tulee entistä todellisemmaksi ja oli ihana viettää aikaa iltaisin suunnitellen kutsuja yhdessä miehen kanssa. Tosiaan aika käy vähiin, sillä reilu 4 kuukautta ja juhlitaan meidän häitä! Sitten vain toivotaan, että mahdollisimman moni kutsutuista löytää omasta kalenteristaan aikaa ensi kesänä ja pääsee osallistumaan meidän tärkeään päivään.

LUE MYÖS ↓

LOVE ME DO -HÄÄTAPAHTUMA

HÄÄKORISTEET JA HÄÄKATTAUKSEN SUUNNITTELU

HÄÄSUUNNITTELUA

MUTOSTEN VUOSIKYMMEN

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *