Hae
Carita Pesonen

Love me do -häätapahtuma

Viime viikonloppuna vietettiin Helsingin Kaapelitehtaalla rakkauden täyteistä viikonloppua. Jos suunnittelet häitä ja mahdollinen hääpäivä on lyöty lukkoon niin saatoit löytää itsesi tuolta ihanasta tapahtumasta, sillä paikalla oli useita tulevia morsiamia kaasojen sekä omien sulhastensa kanssa. Omaa miestäni en olisi saanut suostuteltua mukaan kyseiseen tapahtumaan, mutta pääsin paikan päälle juuri oikeassa seurassa. Mukana oli hyvä ystäväni joka juhlii myös tulevana kesänä omia häitään sekä siskoni joka on toinen kaasoistani. Tämän päivän jälkeen häät tuntuivat entistä todellisemmalta ajatukselta ja pieni paniikki kolkuttelee takaraivoa kun tajusin, että alle puoli vuotta ja oikeasti juhlitaan meidän häitä!

Love me do winter fair -häätapahtuma keräsi yhteen lukuisia näytteilleasettajia jotka esittelivät palveluitaan sekä tuotteitaan joiden avulla rakentaa ikimuistoinen hääpäivä. Paikalla oli useita eri yrityksiä hääpukujen, kattauksien, sormusten, häämusiikin, koristeiden sekä hääkimppujen kera. Meidän hääsuunnitelmat ovat sen suhteen hyvällä mallilla, että kaikki ns. isoimmat linjaukset on lyöty lukkoon. Häämekko on ostettu, kattaus suunniteltu ja oikeastaan kaikki koristeet tulevalle hääpaikalle on jo hankittu. Pitopalvelu varattu, kakut tilattu ja häiden soittolista valmistuu parasta aikaa. Ainoa asia jonka suhteen ei olla tehty päätöstä on se, että haluammeko bändin tai Dj:n vai ei ollenkaan live musiikkia. Jos mieheni mielipiteellä mennään yksistään eikä päästä yhteisymmärrykseen niin jälkimmäisin vaihtoehto tulee olemaan lopullinen päätös.

Love me do -häätapahtumassa oli ihana sivusilmällä ihastella kauniita hääpukuja ja hääkattauksia. Lähdin oikeastaan sillä ajatuksella tapahtumaan, että aion herätellä sisäistä häähössöttäjääni ja haen tapahtumasta tietynlaista kipinää hääsuunnitelmien etenemiseksi. Tällä hetkellä tuntuu että ollaan siinä tilanteessa kun kaikki on tehty, mutta viikonlopun jälkeen mieleen tuli useita pieniä asioita jotka on vielä täysin hoitamatta. Eilen viimeisteltiin kutsuja ja erilaisia ideoita niiden ulkoasuun löytyi juurikin täältä häätapahtumasta.

Tapahtumassa myytiin paljon erilaisia hääkristeita, asusteita sekä koruja. Oli morsiuskimppu sekä hääkattaus kilpailu ja ehkä paras kaikista DIY heittokimppu workshop. Tämä sisälsi pikaiset perusteet kimpun sidontaan ja jokainen pääsi itse harjoittelemaan sidontaa. Minulla oli yksi ja ainoa ajatus mitä täältä tapahtumasta lähdin varsinaisesti hankkimaan. Nimittäin jotain sinistä puuttui vielä täysin omasta hääpäivän asustani ja mikä parasta messuilta se löytyi! Ostin nimittäin pitkään etsinnässä olleen sukkanauhan. Kaikin puolin kannattava reissu siis.

LUE MYÖS ↓

TAVOITTEITA VUODELLE 2020

HÄÄKORISTEET JA HÄÄKATTAUKSEN SUUNNITTELU

KAASOKOSINTA

HÄÄSUUNNITTELUA

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *