Hae
Carita Pesonen

Tavoitteita vuodelle 2020

Tiedättekö sen tunteen kun asiat jäävät usein ajattelu vaiheeseen ja tavoitteet eivät toteudu. Asetin vuoden vaihtuessa itselleni muutamia tavoitteita tälle vuodelle ja ajattelin kertoa ne ääneen sillä perusteella, että pitäisin tavoitteista paremmin kiinni. En tehnyt varsinaisia lupauksia, mutta elämä on kovin tylsää ilman haasteita joten sen vuoksi haluan erityisesti vuoden 2020 aikana haastaa itseäni useilla eri osa-alueilla. Tiedän että tämä vuosi tulee olemaan kiireinen ja erityisesti häiden suunnittelu sekä valmistelu tulee viemään ison osan vapaa-ajasta. Ei kuitenkaan tehdä tästä vuodesta liian helppoa joten nyt katsotaan mitä tavoitteita asetin tälle vuodelle.

Tavoitteita vuodelle 2020

♥ Enemmän aikaa ystäville. Viestien sijaan haluan tänä vuonna panostaa siihen, että näen ystäviäni enemmän. Kahvitellaan, vaihdetaan kuulumisia, istutaan iltaa ja käydään vaikka elokuvissa. Ajatuksena olla enemmän läsnä.

♥ Jatkaa yrittäjänä työskentelyä ja laajentaa toimintaa. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä kun ryhdyin yrittäjäksi. Haluan ehdottomasti kehittyä yrittäjänä, joten tämän vuoden aikana tavoitteena on tehdä yritystoiminnasta monipuolisempaa.

♥ Oma hyvinvointi. Viime vuosien aikana olen keskittynyt vain ja ainoastaan lapsiin. Olen vain porskuttanut eteenpäin miettimättä mitä minä itse haluan ja mikä tekee minut onnelliseksi? Keskityn asioihin jotka tekevät minut onnellisemmaksi ja tänä vuonna tavoitteena on kaikinpuolin hyvinvoiva minä!

♥ Enemmän liikuntaa kuin edellisenä vuonna. Siihen ei tosin paljon vaadita ja vuosi on alkanut tämän osalta erittäin lupaavasti. Juoksulenkit ovat samalla loistava tapa huolehtia omasta hyvinvoinnista. Näiden ruuhkavuosien keskellä on ihana viettää lenkin verran aikaa itsensä ja omien ajatusten parissa.

♥ Vietän ihanan hääpäivän ilman stressiä. Olen päättänyt ottaa häiden kanssa rennosti ja olla stressaamatta turhasta. Haluamme viettää juuri meidän näköisen ja merkityksellisen päivän jota on ihana muistella vielä vuosien päästä.

♥ Syön enemmän kasvisruokia. Olen aiemmin uskonut, että kasvisruokien valmistaminen on haastellisempaa kuin mitä se todellisuudessa on! Nykyään kaupoissa on niin hyvät valikoimat erilaisia tuotteita joilla liha on helppo korvata, joten aion valmistaa useammin erilaisia kasvisruokia.

tavoitteita

♥ Ottaa säästäminen tosissaan ja kokeilla sijoittamista jossakin muodossa. Olen toki siirtänyt jo vuosia rahaa säästöön, mutta hoitovapaan aikana säästötili on tyhjentynyt uhkaavasti. Päätin jo hoitovapaalle jäädessä nauttia lasten kanssa vietetystä ajasta ja alkaa taas töihin palattua kerryttämään rahaa takaisin säästöön. Sijoittaminen on jo vuosia kolkutellut mielessä ja tänä vuonna ajattelin ottaa seuraavan askeleen asian suhteen.

♥ Teen vain harkittuja hankintoja. Olen päättänyt etten kanna mitään turhia hankintoja meille kotiin ja jätän heräteostokset tekemättä. Ostan edelleen jonkin verran käytettynä, sillä rakastan kirppistelyä ja kierrättämistä.

♥ Aion stressata vähemmän. Jos koti ei ole aina tip top ja tavarat järjestyksessä niin se ei ole maailmanloppu. En stressaa turhaan asioista joihin en kuitenkaan voi vaikuttaa. Pyrin ottamaan asiat rennosti ja tämä ei todellakaan ole luonteelleni normaalisti sopivaa. Tämä tulee ehdottomasti olemaan vaikein tavoite vuodelle 2020!

LUE MYÖS ↓

MUUTOSTEN VUOSIKYMMEN

HÄÄKORISTEET JA HÄÄKATTAUKSEN SUUNNITTELU

KOTIÄITI VAI YRITTÄJÄ?

SEURAATKO JO? ♥

INSTGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *