Hae
Carita Pesonen

Muutosten vuosikymmen

Vuosi vaihtui ja lomailu päättyy huomenna. Toisaalta on ihana palata taas arkeen ja säännöllisyyteen, vaikka kieltämättä lomassa on myös puolensa. Tällä kertaa olen myös enemmän kuin iloinen saadessa karistaa vuoden 2019 lopun pois mielestä. Vuoden lopussa sairasteltiin vähintään koko vuoden edestä ja niin vatsatauti, korvatulehdukset kuin flunssa ovat olleet osa meidän perheen arkea.

 

Kulunut vuosikymmen on ollut suurien muutosten aikaa ja kaikki merkittävimmät tapahtumat elämässäni ovat tapahtuneet näiden viimeisten kymmenen vuoden aikana. Ihan ensimmäisenä tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun valmistuin parturi-kampaajaksi. Olen pian työskennellyt 10 vuotta yrittäjänä ja nauttinut työstäni näiden vuosien aikana. Löysin elämänä miehen tämän vuosikymmenen aikana (tai olemme kyllä tunteneet jo teini-iästä lähtien, mutta vuonna 2011 kaikki vain kolahti) ja olemme pian kulkeneet toistemme rinnalla 9 vuoden ajan. Tänä vuonna minusta tulee hänen vaimo ja sanomme toisillemme tahdon.

Olen saanut elämääni ystäviä jotka toivottavasti pysyvät mukana koko loppu elämän. Tämän vuosikymmenen aikana ehkä suurin muutos on ollut se että minusta tuli äiti – kahdesti. Olen oppinut että perhe ja oma sekä läheisten hyvinvointi on elämässä tärkeintä ja terveys ei ole itsestäänselvyys.

Aika kääntää uusi sivu ja aloittaa uusi vuosikymmen joka toivottavasti tulee olemaan yhtä mahtava kuin edeltäjänsä! Uuden vuoden lupaukseni on olla armollisempi itselleni, pitää enemmän yhteyttä ystäviin ja keskittyä ajattelemaan omaa hyvinvointia, joka on unohtunut tässä vuosien mittaan. Mahtavaa uutta vuotta!

LUE MYÖS ↓

HÄÄKORISTEET JA HÄÄKATTAUKSEN SUUNNITTELU

KUULUMISIA JA HUONOSTI NUKUTUT YÖT

KOTIÄITI VAI YRITTÄJÄ?

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *