Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

Hääkoristeet ja hääkattauksen suunnittelu

Kaupallinen yhteistyö: My Dream Day

Vuosi lähenee loppuaan ja ensi kesä lähestyy uhkaavasti, joten on hyvä yrittää pysyä järkevässä aikataulussa hääsuunnittelujen kanssa. On paljon asioita joita pystyy suunnitella jo etukäteen ja parhaimmillaan tehdä valmiiksi ennen h-hetkeä. Olen hääjärjestelyjen kanssa sitä mieltä että miksi jättää viime tippaan jos asiat voi hoitaa hyvissä ajoin? Hääkoristeet saapuivat juuri postissa ja pääsin suunnittelemaan sekä toteuttamaan yhtä tärkeimmistä asioista juhlapaikan koristelussa. Nyt nimittäin pääsette näkemään millaisen kattauksen olin mielessäni suunnitellut meidän ensi kesän häihin.

HÄÄKORISTEET & HÄÄKATTAUS

Häiden teema tulee olemaan sopiva sekoitus rustiikkista sekä maalaisromanttista tunnelmaa. Teema tulee osittain välittymään jo vieraille lähetettävistä kutsukorteissa joiden askartelu tulee olemaan ajankohtaista heti joulukiireiden jälkeen. Hääkoristeet tulevat olemaan koivukiekkoja, kynttilöitä, juuttikaitaliinaa, vanhoja ikkunoita, erilaisia köynnöksiä sekä tietysti kukkia. Hääpaikan koristelussa olennainen osa (erityisesti kesähäissä) on mielestäni viherkasvit sekä kukat. Päädyin tilaamaan My Dream Dayn valikoimasta kauniit muratti lehtiköynnökset sekä valkoisen ruusuköynnöksen joiden avulla hääkattaus sekä juhlapaikka on helppoa koristella kädenkäänteessä. Oikeiden kukkien sijasta näiden säilöminen kuukaudesta tai vuodesta toiseen on mahdollista. Puolestaan häiden jälkeen köynnökset on helppo laittaa kiertoon tai hyödyntää askartelussa sekä kodin sisustamisessa.

hääkoristeet

hääkoristeet

Mr. & Mrs. juuttikankaiset tuolikoristeet hääparin istimapaikkojen merkitsemiseen täältä. Taustalla roikkuva muratti lehtiköynnös täältä ja ruusuköynnös täältä.

Hääkattauksen suunnittelu sekä toteuttaminen pienimuotoisesti etukäteen antaa mahdollisuuden nähdä toimiiko mielessä olleet hääkoristeet niin kuin olin ajatellut. Tämän kattauksen toteuttaminen oli erittäin mukavaa ja antoi taas kerran muistutuksen siitä että tämä kaikki ei ole unta vaan me todellakin mennään naimisiin, vaikka ensi kesä tuntuu vielä kovin kaukaiselta.

Isoissa juhlissa kuten juuri häissä istumajärjestyksen kanssa on järkevää käyttää sekä pöytäkarttaa että nimettyjä paikkakortteja. Ajattelin ensimmäisenä askarrella itse teemaan sopivat paikkakortit, mutta säästyin tältä vaivalta! Kun löysin nämä valkoiset kauniisti kimaltavat sydän paikkakortit en edes viitsinyt uhrata ajatusta saati aikaa useiden kymmenien paikkakorttien askarteluun.

hääkoristeet

Valkoiset sydän paikkakortit täältä ja Instagram # kyltti täältä.

Hääkoristeita selaillessa löysin hauskan Instagram kyltin johon kirjoitetaan oma hashtag ja näin vieraiden lisäämät kuvat löytyvät vaivatta somesta. Tämä oli loistava löytö sillä meidän vieraiden keskuudessa tullaan taatusti lisäämään kuvia someen sekä käyttämään tätä # merkintää.

Hääkattaukseen suunnitellut valkoiset pöytäliinat olisivat yksistään olleet tylsät joten juuttikaitaliina antaa juuri sopivasti rustiikkista tunnelmaa kattaukseen. Juuttikaitaliinaa löytyy myös tämän perinteisen lisäksi erilaisilla pitsi koristeluilla. Vaikka alkuun olin ajattelut pitsireunaisen juuttikaitaliinan sopivan parhaiten kattaukseen niin meidän tapauksessa tämä perinteinen toimii parhaiten pöydän keskellä kulkevien köynnösten kanssa. Hääkoristeet kannattaa tilata hyvissä ajoin etukäteen. Sommittelemalla kattaus ja hääkoristeet etukäteen välttyy mahdolliselta stressiltä joka voi yllättää juhlia edeltävänä päivänä kun on aika koristella hääpaikka.

hääkoristeet

Kattausta suunnitellessa varmistui ainakin se asia, että hääkoristeiden ja tyylin suhteen ollaan juuri meidän näköisissä suunnitelmissa. Mitään kirkkaita värejä ei tulla näkemään vaan  meidän häissä mennään hyvin perinteisellä häihin sopivalla valkoisella ja vaaleilla sävyillä.

LUE MYÖS ↓

HÄÄSUUNNITTELUA

KAASOKOSINTA

RISTIÄISET JA KOSINTA

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: My Dream Day

2 kommenttia

  1. Johanna kirjoitti:

    Oi vitsit miten kaunista 😍

    • carita kirjoitti:

      Voi kiitos paljon! <3 Mä tykkäsin myös itse hyvin paljon tästä kattauksesta ja koristeista. Hyvä että maltan odottaa ensi kesään, kun saa koristella juhlapaikan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *