Hae
Carita Pesonen

Marraskuun Bette Box

*Sisältää mainoslinkkejä

Ihana marraskuu! Vaikka päivät ovat enimmäkseen pimeitä ja aurinko pilkahtelee harvoin niin tässä kuukaudessa on paljon hyvää. Sain eilen iloisen yllätyksen, kun marraskuun Bette Box saapui ajallaan postin lakosta huolimatta.

marraskuun bette box

Marraskuun Bette Box oli ensisilmäyksellä täynnä syötäviä yllätyksiä, enkä ollut erityisen innoissani tämän boksin sisällöstä. Paketista löytyi kuitenkin tuotteita joille on varmasti käyttöä ja yksi aivan ihana uutuus tuote joka yllätti positiivisesti!

Marraskuun Bette Box sisälsi näytteen Salus Floradix rautapitoisesta mehu-yrttivalmisteesta, joka auttaa vähentämään väsymystä. Perinteeksi muodostunut tuoksunäyte oli tällä kertaa Ted Baker Ag Silver uutuus tuoksu, joka oli tässä boksissa suunnattu miehille.

Bette Box sisälsi viikon annoksen Silicea beauty shotteja. Shotti sisältää puhdasta  mineraalista piitä, biotiinia ja seleeniä. Nämä edistävät ihon, kynsien sekä hiusten hyvinvointia. Juoma voidaan nauttia sellaisenaan shottina, sekoittaa esimerkiksi smoothien tai veden joukkoon. Tämän tuotteen maku oli ihanan persikkainen ja miellyttävä ainakin omaan makuuni.

Tähän aikaan vuodesta käsien iho kaipaa kosteutusta. Pesen jatkuvasti käsiä ja tästä syystä iho kuivuu ja vaatii jatkuvasti käsivoidetta. Lumenen Arktis tehokosteuttava ja rauhoittava käsivoide pääsi suoraan käyttöön. Käsivoide imeytyi nopeasti ja antoi apua halkeileville käsille. Tästä tykkäsin kovasti ja käsivoide päätyi käsilaukkuun, jotta se kulkee aina mukana!

Tässä marraskuun Bette Boxissa oli huomioitu erityisesti hiusten hyvinvointi niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Biozell silver dry shampoo tuli boksista kuin tilauksesta. Edellinen kuivashampoo pääsi juuri loppumaan joten testaan mielenkiinnolla tämän keltaisuutta taittavan ja kevyesti tuuheuttavan kuivashampoon. Ainoa tuote joka marraskuun Bette Boxista jää omalla kohdallani käyttämättä on Gliss total repair -hoitosuihke. Olen niin vannoutunut hiusöljyjen käyttäjä, että en luota tämän tuotteen tehoon.

marraskuun bette box

Marraskuun Bette boksista mielenkiintoisin tuote oli ehdottomasti Affect eyebrow pomade. Tiedättehän että mielestäni se tärkein asia aamurutiineissa on kulmien meikkaaminen. Jos kulmat eivät ole juuri kestovärjätyt niin ne tarvitsevat sipaisun sävyä erottuakseen. Käytän mielelläni juuri pomade kulmaväriä ja vältän kulmakynien käyttöä. Tässä tuotteessa on runsaasti pigmenttiä ja pehmeä koostumus, joten ihan pieni sipaisu riitti molemmille kulmille. Tuote on vedenkestävä joten siitä vielä ehdottoman iso plussa.

Tämän Bette Boxin kruunasi pohjalta löytyvä Pandan salmiakkilakritsi pussi. Passionhedelmäjauheella ja valkosuklaalla kuorrutettu laku on jotain niin hyvää! Säästyin ainakin siltä vaivalta ettei tarvinut lähteä kaupasta ostamaan herkkuja. Tämä pussi tyhjeni ennätysajassa saman illan aikana.

Eikö olisi kiva päästä joka kuukausi itse tutustumaan Bette Boxin sisältöön? Pääset tilaamaan oma Bette Boxin *TÄÄLTÄ. Näin joulun alla Bette Box on myös loistava lahjaidea ystävälle, äidille tai vaikka itselle.

LUE MYÖS ↓

KULMAKARVOJEN KESTOVÄRJÄYS KOTONA – NÄIN SE ONNISTUU!

SYYSKUUN BETTE BOX

MITÄ OSTAN JA MITÄ EN KOSKAAN OSTA KAUPASTA?

TEE ONNISTUNEITA KIRPPISLÖYTÖJÄ

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *