Hae
Carita Pesonen

Kaasokosinta

Nyt kun ensimmäinen hääaiheinen postaus on julkaistu niin jatketaan samassa häähumussa. Täydellinen hääpäivä vaatii tietysti hääparin lisäksi, läheisistä ystävistä sekä sukulaisista koostuvat häävieraat ja tietysti kaasot sekä bestmanit! Tuo tärkeä päivä ei olisi mitään ilman niitä tärkeimpiä ihmisiä siinä vierellä. Halusin jotain erityistä siihen tilanteeseen, kun pyydän kaasoja heidän tehtäviinsä. Kaasokosinta tuntui erittäin hauskalta ja sopivalta tavalta, vaikka se on vielä täällä Suomessa hieman tuntematon toimintatapa.

Bongasin ensimmäisen kerran tämän hauskan idean mistä muualta kuin Pinterestistä. Ulkomailta löytyy valmiita kaasokosinta boxeja joita voi tilata,  mutta mielestäni oli hauskempi ajatus tehdä tämä lahja itse. Ehdin jo pitkään etsiä tähän tarkoitukseen sopivia pahvilaatikoita, mutta kaikki olivat väärän kokoisia. Päädyin kirjakaupasta löytyneisiin valkoisiin lahjapusseihin, mutta Bette Boxin saapumisilmoitus kilahti juuri sopivasti puhelimeen joten laatikko pääsi heti uusiokäyttöön. Betten laatikko oli juuri sopivan kokoinen ja pienellä tuunauksella täydellinen tähän tarkoitukseen!

kaasokosinta

Mulle oli hyvin selvää alusta asti ketä aion pyytää kaasoksi. Päätös oli oikeastaan todella helppo ja toivoin vain että nämä kaksi ihanaa suostuisivat pyyntööni. Uskon että molemmat heistä osasivat odottaa tätä eikä pyyntö tullut ihan täysin yllätyksenä. En voisi olla tämän onnekkaampi, sillä molemmat vastasivat myöntävästi. Saan siis kaksi ihan parasta kaasoa jotka ovat rakas pikkusiskoni sekä paras ystäväni jonka olen tuntenut 10 vuoden ajan. Keräsin lahjoihin täysin samanlaiset sisällöt ja kaasokosinta boxista löytyi ihania juttuja vaaleanpunaisella ja valkoisella teemalla.

Kaasokosinta

♥ Vaaleanpunainen skumppa pullo

♥ Nenäliinat sydän kuosilla

♥ Kortti ”Plan with me. Stand with me. Laugh with me. Cry with me. Will you be my maid of honor?”

♥ Helmikorvakorut

♥ Fazer suklaata ”Love” tekstillä

kaasokosinta

Tämä kaasokosinta oli mielestäni kiva tapa lähestyä tärkeällä kysymyksellä. Millaisia tarinoita teillä on, kun olette pyytäneet omiin häihin kaasoja?

LUE MYÖS ↓

HÄÄSUUNNITTELUA

ONKO MEIDÄN PERHEEN LAPSILUKU TÄYNNÄ?

PÄIVÄ MUN KANSSA – LAPSIPERHEEN ARKEA

RISTIÄISET JA KOSINTA

NÄIN VALEHTELEN SOMESSA

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

2 kommenttia

 1. Katjajessica kirjoitti:

  Minusta on surkuhupaisaa, että äiti ylipäätänsä roikkuu somessa, kuvataan talojen edessä poseerauksia, ettei vaan kukaan pääse ohi kulkemaan. Itse jouduin autotielle menemään koirien kanssa.Kyllä elämässä täytyy olla muuta, ei millään pahalla.

  • carita kirjoitti:

   Sitäpä hyvinkin.. No ehkä jonkun mielestä tämä voi olla surkuhupaisaa ja huvinsa kullakin?

   Mielestäni on enemmänkin surullista jos tällaisen tilanteen sattuessa ei osata pyytää kohteliaasti väistämään tai kierretään kaukaa suoraan sillä olettamuksella, että kukaan ei väistä kuitenkaan. Ehkä ensi kerralla kannattaa avata suu juuri sillä hetkellä eikä kirjoittaa asiasta jälkikäteen.

   Fakta on myös se että toisille tämä ”somessa roikkuminen” on työ ja sieltä tulee osa tuloista. Oli sitten kyseessä äiti tai lapseton nainen niin samoin ihan jokainen voi olla somessa. Kommentistasi saa käsityksen että äidit ovat jotenkin erilaisia ihmisiä ja heillä ei ole oikeutta olla somessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *