Hae
Carita Pesonen

Hääsuunnittelua

Nyt uskallan jo sanoa ääneen täällä erään asian jonka parissa olen viimeiset viikot häärännyt. Olen lähettänyt sähköposteja, järjestänyt aikatauluja ja sopinut tapaamisia, sillä viime päivät ovat olleet täynnä ihania asioita ja hääsuunnittelua! Myös täällä blogin puolella tulee jatkossa löytymään toisinaan hääaiheisia postauksia! Häiden suunnittelu tulee olemaan isossa osassa meidän perheen elämää seuraavien kuukausien aikana. Olen tällä hetkellä ihan sekaisin kaikista hääasioista (hyvällä tavalla sekaisin) ja toivon sekä uskon että ajatukset selkeytyvät ajan mittaa.

hääsuunnittelua

Olen löytänyt itselleni uusia harrastuksia häiden suunnittelun myötä ja illat kuluvat Pinterestin hääaiheisten kuvien parissa, Facebookin hääkirppiksiä selaillessa sekä hääohjelmia katsoessa. Katsoitteko muuten viime viikolla ensimmäisen jakson Say Yes To The Dress Suomi -ohjelmasta? Tämä alkoi juuri kuin tilauksesta ja olin ihan myyty koko ohjelmalle. On ihana fiilistellä kaikenlaisia hääjuttuja, kun saa samalla suunnitella omia häitä!

Me ollaan oltu pian vuosi kihloissa ja päätettiin heti että kihlaus tarkoittaa meidän kohdalla naimisiin menoa ja häitä. Häiden ajankohtaa emme olleet sen erityisemmin päättäneet, mutta ihan ensimmäinen ajatus oli vuoden 2021 kesässä. Emme edes vakavissaan keskustelleet asiasta miheni kanssa ennen tätä syksyä. Tässä syksyn aikana ajatus häiden suunnittelusta sai vähän vauhtia ja päätettiin ryhtyä etenemään asian kanssa. Kuka jaksaa vuosia suunnitella häitä ja stressata, kun alle vuodessa on mahdollista järjestää juhlat. Ainakin tällaisella pienellä paikkakunnalla se onnistuu. Ensi heinäkuussa siis juhlitaan meidän häitä ja siihen asti saan keskittyä järjestämään yhtä elämäni tärkeintä ja ikimuistoisinta päivää.

LUE MYÖS ↓

ONKO MEIDÄN PERHEEN LAPSILUKU TÄYNNÄ?

RISTIÄISET JA KOSINTA!

YKSIVUOTIAS

PALJON RAHAA KULUU LAPSIPERHEESSÄ?

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *