Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

Syyskuun Bette Box

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box
*Sisältää mainoslinkkejä

Näistä kerran kuukaudessa saapuvista kauneus boxeista on tullut jo melkein kuukauden kohokohta! Odotan aina kuun ensimmäisinä päivinä sitä hetkeä kun *Bette Boxin saapumisilmoitus kilahtaa puhelimeen. Tämä oli nyt kolmas Bette Box joka minulle saapui ja tilaukseni oli tarkoitus loppua tähän, mutta olin niin fiiliksissä tästä syyskuun boxista, että jatkoin tilaustani vielä 7 kuukauden ajaksi! Seuraavaksi kurkistetaan mitä niin mielenkiintoista syyskuun Bette Box piti sisällään..

bette box

Bette Box syyskuu

Lumene Blur pitkäkestoinen meikkivoide

Ihan ensimmäisenä boxista osui silmään tämä Lumenen uudistettu meikkivoide, jota olin jo itseasiassa katsellut kaupassa ja päättänyt ostaa tämän seuraavaksi testiin. Tämä tuote tuli siis kuin tilauksesta! Toisekseen sävy 1 kultahiekka oli juuri oikea ja sopi täydellisesti omaan ihon sävyyni. Meikkivoide on peittävä, mutta silti ohuen ja kevyen tuntuinen kasvoilla. Meikkivoiteen blur-teknologian luvataan häivyttävävän  optisesti juonteita ja ihon pieniä epätasaisuuksia, tämän ainakin minä allekirjoitan parin käyttökerran kokemuksella.

Dermosil Rise and Shine Mascara ja BIO2YOU Face, Body, Hair Oil with Organ Oil

Dermosil valikoiman ripsivärit ovat kuuluneet ennen ripsienpidennyksiä meikkipussin vakiovarusteisiin, mutta tämä tuote oli uusi tuttavuus. Ripsivärin pitäisi kestää varisematta ja tehden ripsistä kauniin tuuheat. Tämän tuotteen testaus saa odottaa sitä hetkeä jos ja kun päätän luopua ripsienpidennyksistä.

Kuvitelkaa yhdessä ja samassa purkissa öljy hiuksille, kasvoilla ja vartalolle – kuulostaa kätevältä, eikö? BIO2YOU öljy on sekoitus argan-, jojoba-, manteli-, tyrni ja oliiviöljyä. Tuote sopii myös viime aikoina paljon kiinnostusta herättäneeseen curly girl -metodin mukaisiin tuotteisiin ja voidaan käyttää kosteuttamaan hiusten latvoja. Tässä oli miellyttävä tuoksu ja ainakin kylmien ilmojen saapuessa ihoa hyvin kosteuttava öljy tulee tarpeeseen.

Vichy Normaderm Phytosolution cleanser ja Ziaja Acai Berry päivävoide

Täydellinen kasvojen puhdistus on usein ihonhoidon tärkein askel ja Vichyn tehokas kasvojen puhdistaja sopii loistavasti rasvoittuvalle sekä sekaiholle. Paketista löytyi matkakokoinen näyte tuotteesta ja tämä on helppo napata matkoille mukaan. Ziaja Acai Berry päivävoide auttaa kiinteyttämään ihoa ja taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan. Voide imeytyy hyvin ihoon ja toimi loistavasti meikin pohjalla.

Näiden lisäksi paketista löytyi vielä näytteet Yogi Chai tea, Down to the Pore mustapääliuska (joka muuten toimi ihan super hyvin ja imaisi kirjaimellisesti mustapäät mukaansa), Jordan hammastahna, Kenzo tuoksunäyte sekä Eat Natural hedelmä & pähkinä patukka.

Melko kiva ja mielenkiintoinen sisältö tämä syyskuun Bette Box ainakin mun mielestä. Tilaa oma Bette box itsellesi tai lahjaksi *TÄÄLTÄ ja myös sinä pääset tutustumaan joka kuukausi uusiin kosmetiikkatuotteisiin!

Bette box

LUE MYÖS ↓

PÄIVÄ MUN KANSSA – LAPSIPERHEEN ARKEA

LASTEN PÄIVÄRYTMI

MITÄ OSTAN JA MITÄ EN KOSKAAN OSTA KAUPASTA?

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *