Hae
Carita Pesonen

Kesän 2019 bucket list

Hola heinäkuu! Onko mitään ihanampaa kuin kesä, kesälomien suunnittelu ja kesän bucket list? Kuinka monella on vielä kesälomat edessä tai parhaillaan käynnissä? Tänä kesänä olen poikkeuksellisesti lomaillut enemmän äitiysloman puolesta ja ensi viikolla palailen lähes vuoden tauon jälkeen oikeaan työelämään – kampaajan työn pariin. Tosin edessä on pehmeä lasku uuteen arkeen ja muutokseen sillä toistaiseksi teen töitä vain muutamana päivänä viikossa ja keskityn edelleen pääasiassa Adessan hoitamiseen kotona. Arvatkaa vaan kuitenkin kuinka paljon tämä muutos tai yleensäkin töihin paluu jännittää..

Näistä seuraavista päivistä ja perheen yhteisestä lomasta täytyy ottaa kaikki ilo irti, joten ajattelin hetkeksi siirtää ajatukset pois töihin paluusta ja keskittyä tähän lomailuun. Rakastan erilaisia listoja, joten tässä olisi tämän kesän bucket list!

kesän bucket list

Kesän bucket list

♥Nautitaan pienistä asioista. Ihan ne kaikista pienimmät arkiset asiat ovat monesti kullan arvoisia ja tärkeitä hetkiä.

♥Rauhalliset aamut. Paljon näitä, kiitos! Yksinkertaisuudessaan sitä parhautta, kun saa juoda kahvit kaikessa rauhassa eikä ole kiire mihinkään.

♥Lomamatka. Elokuussa tarkoitus olisi suunnata lasten kanssa Rodokselle. Toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan ja päästään nauttimaan Kreikan kesästä.

♥Käydä uimarannalla ja heittää talviturkki. En ole ainakaan viimeiseen viiteen vuoteen käynyt uimassa muualla kuin etelänmatkoilla. Ehkä olisi aika heittää talviturkki…

kesän bucket list

♥Ulkoillaan mahdollisimman paljon (päivittäin). Tarkoituksena olisi käydä leikkipuistoissa kyllästymiseen asti. Tai lapset tuskin kyllästyvät niihin koskaan..

♥Katsella auringonlaskua. Onko mitään romanttisempaa?

♥Polkupyöräretki perheen kanssa.

♥Käydä mattopyykillä. Joka kesään kuluu mattojen pesu rannassa. Kahvit termosmukiin sekä eväät mukaan ja rannalle mattojen kanssa.

♥Grillata mahdollisimman paljon. Grilliruoasta tulee ensimmäisenä mieleen makkara, mutta grillissä voi valmistaa paljon muutakin. Meidän grilli kuumenee lähes päivittäin ja siellä valmistuu toisinaan kanaa, naudan pihvejä, kasviksia, perunaa sekä grillijuustoa. Uusin tuttavuus on grillattu varhaiskaali, ootko koskaan testannut?

♥Panostaa kotimaanmatkailuun. Huvipuistot, leikkipuistot, eläintarhat, jäätelökioskit, kahvilat, ravintolat..

kesän bucket list

♥Enemmän aikaa ystäville. Aina tuntuu olevan liikaa kiireitä, mutta kesällä aion panostaa siihen, että näen ystäviä useammin.

♥Syödä kotimaisia mansikoita kyllästymiseen asti.

Miltä sun kesän bucket list näyttää? Oliko samoja juttuja suunnitteilla kuin meidän listassa?

LUE MYÖS ↓

TALOUDEN HALLINTA – MAKSA LASKUT AJOISSA!

MITÄ OSTAN JA MITÄ EN KOSKAAN OSTA KAUPASTA?

NÄIN MUOKKAA KUVANI – ENNEN JA JÄLKEEN

TEE ONNISTUNEITA KIRPPISLÖYTÖJÄ!

PALJON RAHAA KULUU LAPSIPERHEESSÄ?

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Ihana bucket list ❤
    Meillä syyskuusa Rhodoksen reissu. Mihin siellä te menette?

    • carita kirjoitti:

      Kiitos❤️ Me mennään ihan Rodoksen kaupunkiin. Tää on yksi meidän suosikki lomakohteista. Yhdistyy sopivasti ranta- sekä kaupunkilomaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *