Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

Talouden hallinta – maksa laskut ajoissa!

Kaupallinen yhteistyö: Clark.fi

Mun täytyy tunnustaa teille eräs asia koskien talouden hallintaa tai tarkemmin laskujen maksamista. Oman talouden hallinta on toisinaan asia joka saa helposti hermostumaan ja stressaantumaan. En ole koskaan ollut mitenkään erityisen hyvä hoitamaan asioita ajallaan ja laskujen maksaminen eräpäivänä on yksi näistä asioista. Maksan usein muistutuslaskuja, koska alkuperäinen lasku on hukassa tai yksinkertaisesti olen unohtanut huolimattomuuttani maksaa laskun ajallaan. Ennen kuin kukaan tuomitsee niin maksan kyllä kaikki laskut toisinaan ajallaan, kun taas joskus myöhässä. Mutta viimeistään  paniikissa ensimmäisen maksumuistutuksen saapuessa.

Tuskin olen ainoa joka on sitä mieltä ettei laskujen maksaminen ole kivaa. Yritän viimeiseen asti vältellä päivittäin laskujen selaamista ja sulkea laskupinot pois mielestä. Maksan laskuja tasan kerran kuukaudessa, koska en halua viettää yhtään ylimääräistä päivää laskuja tuijottaessa. Tässä laskujen maksu päivässä on vain se huono puoli, että usein laskut hukkuvat. Etsin niitä lipaston laatikosta muiden papereiden sekä asiakirjojen joukosta sekä selaan läpi lukuisia sähköposteja etsien maksamattomia laskuja ja yksinkertaisesti en enää tiedä mikä lasku on maksettu ja mikä ei.

talouden hallinta

Mitä jos jokaisesta maksamastasi laskusta voisit kerryttää bonusta. Kuulosta uskomattomalta ja tällainen vaihtoehto todellakin tekee laskujen maksamisesta hieman mukavampaa, eikö? Tämä on ihan oikeasti mahdollista, sillä keskittämällä laskut Clarkkiin tienaat rahaa ihan jokaisesta maksetusta laskusta. Jos tämä ei motivoi hoitamaan laskuja ajallaan niin ei sitten mikään.

talouden hallinta helpoksi clarkin avulla

Clark on täysin ilmainen kuluttajille suunnattu palvelu joka tarjoa mahdollisuuden tehdä oman talouden hallinnasta sekä laskujen maksamisesta helppoa mobiilisti. Clarkiin voi tilata kaikki laskut sekä asiakirjat ja ne ovat tallessa yhdessä ja samassa paikassa. Ihan loistavaa, sillä nyt laskuja ei tarvitse etsiä pitkin asuntoa ja sähköposteja. Kaiken lisäksi keskittämällä laskut Clarkiin sinulle maksetaan laskun loppusummasta 0,3% bonusta, joka on ihan huikea juttu!

talouden hallinta

Olen nykyään paljon harkitsevampi rahan käyttäjä kuin vuosia sitten. Clarkin avulla on mahdollista seurata omaa rahankäyttöä ja tehdä suunnitelmia. Kun laskut on keskitetty Clarkiin saat muistutuksen lähestyvästä eräpäivästä ja näin säästyy rahaa joka normaalisti kuluisi muistutusmaksuihin. Laskeskelin nopeasti, että minulla menee helposti useita kymmeniä jos ei jopa satoja euroja vuodessa rahaa pelkkiin maksumuistutuksiin. Clarkin avulla säästän nämä kulut sekä laskujen maksamisesta kertyvät bonuksen meidän perheen matkakassaan. Carkiin maksetut bonukset on siis mahdollista siirtää omalle pankkitilille.

Clark tarjoaa myös bonusta runsaan 250 verkkokaupan ostoksista. Nämä bonukset sopivat mainiosti tälle nettishoppailijalle. Suosittelemalla palvelua ystävillesi tienaat myös rahaa jokaisesta uudesta rekisteröityneestä ystävästäsi (henkilökohtainen suosittelukoodi tulee käyttöösi, kun rekisteröidyt sovellukseen). Dokumenttien hallinnointi ja takuukuittien tallentaminen Clarkiin on turvallista ja helppoa. Mobiilisovelluksen ansiosta oman talouden hallinta sekä laskujen maksaminen onnistuu milloin vain ja missä vain. Voin vaikka kaupungilla kahvilassa nauttia kupin kahvia ja samalla hoitaa talouttani Clarkin mobiilisovelluksella. Kätevää, eikö? Kotona ollessa talouden hallinta onnistuu myös kirjautumalla tietokoneella Clarkin verkkosivustolle.

talouden hallinta

talouden hallinta

Jos tässä ei ollut tarpeeksi montaa hyvää syytä ottaa Clark käyttöön niin miltä kuulostaisi, jos Clark helpottaisi arkea ja maksaisi laskujasi 1000 euron edestä? Rekisteröitymällä palveluun koodilla TONNI voit olla onnekas ja voittaa tämän huikean palkinnon itsellesi. Sovelluksen voi ladata AppStoresta, Google Play-kaupasta tai voit suoraan rekisteröityä Clark verkkosivustolla. Voitit kilpailussa tai et niin joka tapauksessa ottamalla palvelun käyttöösi säästät aikaa sekä rahaa. Talouden hallinta helpottuu ja laskut hoituvat ilman turhia muistutus kuluja.

Kilpailun säännöt:

”Kilpailun järjestää ClarkApps Oy

Kilpailuun osallistuvat kaikki kilpailuaikana koodilla TONNI rekisteröityneet

Kilpailuaika 20.5.2019 – 20.8.2019

Arvonta suoritetaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken viimeistään 22.8.2019

Voittajalle ilmoitetaan voitosta ja palkinnon lunastamisesta henkilökohtaisesti sähköpostilla viimeistään 23.8.2019″

Haluaisitko hallita talouttasi ja tienata rahaa laskuja maksamalla? Jos vastaus on kyllä niin suuntaan heti rekisteröytymään Clarkin ilmaiseen palveluun. Onko Clark ennestään tuttu?

LUE MYÖS ↓

MITÄ OSTAN JA MITÄ EN KOSKAAN OSTA KAUPASTA?

NÄIN MUOKKAAN KUVANI – ENNEN JA JÄLKEEN

TEE ONNISTUNEITA KIRPPISLÖYTÖJÄ!

TÄYDELLINEN KESÄIHO

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: Clark.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *