Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

Toukokuun Jolie box

Kaupallinen yhteistyö: Jolie box
*Sisältää mainoslinkkejä

Jolie box tilaukseni sai jatkoa, sillä minulle kotiutui tässä toukokuun aikana elämäni toinen luonnonkosmetiikka boxi. Toukokuun boxi oli tällä kertaa vihreä, mielenkiintoinen ja ennen kaikkea keväinen. Tässä kuussa boxissa oli jälleen uusia luonnonkosmetiikka tuttavuuksia ja vielä suoraan kotiin toimitettuna. Käy kurkkaamassa myös mitä edellinen huhtikuun Jolie box piti sisällään.

jolie box toukokuu

*Kure Bazaar kynsilakka sävyssä Boyfriend – vaalea harmaanvihreä. Ihan ensimmäisenä en ehkä itse ostaisi tämän sävyistä tai ylipäätänsä vihreän sävyistä kynsilakkaa, mutta.. Ai että tämä näyttää oikeasti hyvältä kynsissä ja jo yhdellä kerroksella sai oikeasti riittävän sekä todella hyvän peittävyyden. Tämän vegaanisen kynsilakan koostumus on 85% peräisin luonnosta. Se sisältää mm. puuvillaa, maissia, vehnää sekä perunaa. Tuote kuivuu kaiken lisäksi nopeasti, joten se on ehdoton plussa! Kesätävän lopputuloksen saamiseksi kannattaa käyttää tämän lisäksi alus- sekä päällyslakkaa.

*100% Pure Bright Eyes Hyrdogel Mask on silmänympärysiholle tarkoitettu naamio. Vegaaninen tuote kosteuttaa, virkistää ja vähentää turvotusta. Loistava tuote joka sopii ainakin tämän kotiäidin elämään!    Kasvonaamioita rakastavana arvaatte varmaan kuinka innoissani olin tästä tuotteesta.

Tiedättehän että rakastan kasvonaamioiden käyttöä ja testailen mielelläni uusia naamioita. *Patyka Detox Charcoal Mask oli tämän boksin suosikkituote. Tämä kasvonaamio puhdistaa ihoa ja tuntuu miellyttävältä. Poiketen moniin muihin kasvonaamioihin tämä ei kuivahda kasvoilla. Pehmeä koostumus levittyy tasaisesti kasvoille ja raikas tuoksu on ihana.

Uoga Uoga Make it Happen suihkusaippua osui ensimmäisenä silmään. Erityisesti kesäaikana tämä viilentävä ja raikkaan tuoksuinen suihkusaippua pääsee takuuvarmasti käyttöön.

Boxista löytyi myös näyte *Absolution La Crème de Santé kasvovoiteesta. Tämä tuote sopii niin naisille kuin miehille. Kasvovoide kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa, edistää ihon paranemista ja auttaa iho pysymään mattapintaisena. Ainakin tämän näytteen perusteella tuote tuntui erittäin miellyttävältä ja vaikutti lupaavalta.

Jatkossa Jolie Box uudistuu, mutta nämä *3 kuukauden Jolie box tilaukset ovat myynnissä toistaiseksi vielä heinäkuuhun asti tai niin kauan kunnes boxeja riittää. Tulevaisuudessa Jolie box uudistuu ja ilmestyy sesonkiboxien merkeissä (syksy, talvi, kevät ja kesä) sekä teemaboxit joita on mahdollista ostaa yksittäisinä tilauksina.

LUE MYÖS ↓

TEE ONNISTUNEITA KIRPPISLÖYTÖJÄ!

JÄÄNKÖ HOITVAPAALLE? AIKA TEHDÄ PÄÄTÖKSIÄ..

KUINKA VAUVAPERHEESSÄ NUKUTAAN?

PALJON RAHAA KULUU LAPSIPERHEESSÄ?

SISARUSRATTAAT – LIIKU LASTEN KANSSA VAIVATTOMASTI!

EPÄSUOSITUT MIELIPITEENI

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

 

Kaupallinen yhteistyö: Jolie box

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *