Hae
Carita Pesonen

Täydellinen kesäiho

*Sisältää mainoslinkkejä

Kesän saapuessa siirrän yleensä päivittäisessä käytössä olevat kosmetiikkatuotteet sivuun. Käytän hyvin harvoin kesän aikana mitään meikkivoidetta tai paksua meikkikerrosta. Puolestaan on ihana antaa ihon levätä. En voisi kuvitella makaavani auringossa samalla tavalla kuin vuosia sitten (ei se kyllä olisi edes lasten kanssa mahdollista). Nykyään panostan myös kunnon aurinkosuojatuotteisiin ja vuosien varrella olen oppinut, että iho päivettyy ihan yhtä hyvin aurinkosuojan kanssa. Viime päivinä ollaan saatu nauttia auringosta, mutta kaunis päivetys hyvin todennäköisesti uupuu vielä. Luo helposti täydellinen kesäiho näillä muutamilla kosmetiikkatuotteilla, sillä kaunis päivettynyt iho ei aina tarvitse aurinkoa.

kesäiho

Kevyesti päivettävä kasvovoide Aco Sun Kissed Face Cream* antaa asteittan iholle kauniin sävyn sekä hehkun. Jos minun pitäisi valita yksi ja ainoa kosmetiikkatuote kesäksi niin se olisi tämä. Päivettävä kasvovoide antaa kasvoille luonnollisen sävyn eikä monien itseruskettavien tavoin sävytä iho yhtään oranssiin tai epäluonnollisen sävyiseksi. Luonnollinen lopputulos tekee kasvoista kevyen päivettyneet joten meikkivoide voidaan unohtaa kokonaan käytöstä. Tuotteen kosteuttava vaikutus tuntuu heti iholla ja voiteessa on kaiken lisäksi todella miellyttävä tuoksu.

kesäiho

*Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävyssä Ash brown. Kulmakarvat on se juttu joka täytyy olla muodossaan sekä mallissaan. Mikäli kulmissa on hyvä kestoväri niin tämän tuotteen käyttö voidaan hetkellisesti unohtaa. Käy lukemassa aiemmin jakamani vinkit kulmakarvojen kestovärjäykseen kotona.

Hyvä highlighter sekä oikean sävyinen aurinkopuuteri. Itselläni on pääasiassa kesäisin käytössä Benefit Watts up! voidemainen highlighter joka tuo kasvoille kauniisti valoa. Sipaisen tuotetta poskipäille korkeimpaan kohtaan sekä amorinkaarelle. Kesällä käytössä on aavistuksen verran kultaiseen sävyyn taittava higlighter joka sopii mielstäni paremmin päivettyneelle iholle.

Oikean sävyinen aurinkopuuteri + (poskipuna). Essence hey cheeks paletti* sisältää kasvojen korostukseen että varjostukseen sopivat sävyt sekä poskipunat. Tästä paletista löytyy useampi kiva kesäinen sävy antamaan hieman väriä kasvoille.

*Tuote sponsoroitu

Mitkä ovat sinun tämän kesän kosmetiikkasuosikit?

LUE MYÖS ↓

EPÄSUOSITUT MIELIPITEENI

SISARUSRATTAAT – LIIKU LASTEN KANSSA VAIVATTOMASTI

ÄITI ON VÄHÄN VÄSYNYT…

JOLIE BOX – TUTUSTU LUONNONKOSMETIIKKAAN

PALJON RAHAA KULUU LAPSIPERHEESSÄ?

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *