Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

Sisarusrattaat – liiku lasten kanssa vaivattomasti!

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Pohdin pitkään ennen Adessan syntymää ovatko sisarusrattaat (toiselta nimeltään tuplarattaat) meille enemmän tarpeelliset kuin turhat. Kun lapsilla on kaksi vuotta ikäeroa niin se tarkoittaa, että meidän perheeseen kuuluu vauva ja taapero. Olen yksin päivät kotona lasten kanssa ja se luonnollisesti tarkoittaa myös, että me liikutaan paljon kolmestaan. Olen monesti ollut siinä tilanteessa kun pienempi kulkee nätisti vaunuissa ja isompi juoksee toiselle puolelle ostoskeskusta tutkimusmatkalleen tai juoksee ylipäätänsä karkuun, koska se on kivaa. Nämä tilanteet eivät ihan vastanneet sitä mitä olin yhden lapsen äitinä kuvitellut. Ne päivät ovat nyt ohi (luojan kiitos), sillä meille kotiutui Jollyroomin todella kattavasta lastenvaunu valikoimasta Beemoo L.A. sisarusrattaat, jotka tekevät lasten kanssa liikkumisesta huoletonta ja helppoa!

sisarusrattaat

Sisarusrattaita on olemassa sekä peräkkäisillä että vierekkäisillä istuimilla. Minulle oli heti selvää, että meidän valinta olisi vierekkäiset istuimet. Tiedän ettei kumpikaan tytöistä haluaisi katsella toisen istuimen selkänojaa, joten vieräkkäisessä mallissa molemmat voivat seurata ympäristö sekä ihmetellä toisiaan. Tuplarattaat ovat paras vaihtoehto siinä vaiheessa, kun perheessä on kaksoset tai pienellä ikäerolla olevat kaksi pientä lasta. En uskonut kuinka innoissaan Kristella oli kun nämä rattaat kotiutuivat meille. Onhan matkustaminen tuplasti kivempaa oman siskon vieressä!

BEEMOO L.A. SISARUSRATTAAT

Beemoo L.A. sisarusrattaissa on lukuisia eri ominaisuuksia ja näiden ansiosta rattaiden kanssa liikkuminen on miellyttävä kokemus jokaiselle vanhemmalle. Säädettävä työntöaisan korkeus mahdollistaa ergonomisen asennon pituudesta huolimatta jokaiselle aikuiselle.

Ehdottoman tärkeänä ominaisuutena lastenrattaissa pidän ilmakumirenkaita. Ilmakumirenkaat tekevät liikkumisesta vaivatonta niin kaupungilla kuin maastossa. Kääntyvien eturenkaiden ansiosta liikkuminen pienissä tiloissa on kätevämpää. Tarvittaessa eturenkaat pystyy lukita, joten liikkuminen vuodenajasta riippuen loskassa tai hiekalla on helpompaa. Näissä Beemoon sisarusrattaissa on todella kätevän kokoinen tavaratila istuimien alla, joten mukaan mahtuu varmasti kaikki tarpeellinen vauvanhoitotarvikkeista kesän eväsretkelle.

Istuimien portaaton säätö on todella kätevä ja yksi suosikki ominaisuuksista näissä rattaissa! Säätö on näppärää istuimessa olevan remmin ansiosta. Istuimet kallistuvat täysin makuuasentoon, joten lapset voivat nukkua mukavassa asennossa matkoilla. Myös lasten turvakaaret on mahdollista säätää eri asentoihin. Tätä ominaisuutta ei ole ollut yhdissäkään rattaissa jotka meillä ovat aiemmin olleet käytössä. Kuomu on myös mahdollista säätää useampaan eri asentoon ja näin lapset pysyvät kesällä auringolta suojassa istuessaan rattaissa. Ehdottoman tärkeän huomion ansaitsee myös viisipistevaljaat, jotka pitävät liikkuvan taaperon paikoillaan rattaissa.

Sisarusrattaisiin kuuluu kaksi ratasistuinta, joita voi käyttää selkä tai kasvot menosuuntaan. Ihmispaljoudessa kuten isoissa tapahtumissa tuntuu aina turvallisemmalta kääntää istuimet niin että selkä on menosuuntaan. Muissa tilanteissa ja aina lenkkeillessä laspet saavat istua kasvot menosuuntaan ja seurata maisemia sekä liikennettä. Pakettiin kuuluu myös kaksi jalkapeitettä ja erilliset sadesuojat molemmille istuimille. Beemoo L.A. sisarusrattaisiin on mahdollista hankkia lisäosana vaunukoppa joka mahdollistaa rattaiden käytöönoton heti vastasyntyneelle vauvalle.

sisarusrattaat

Miinuksena mainittakoon tuplarattaiden koko, mutta se nyt on itsestäänselvyys varsinkin, kun kyseessä ovat vierekkäiset istuimet. Meidän auton takakonttiin nämä mahtuvat juuri ja juuri, kun istuimet ja eturenkaat ovat irrotettuina. Olin ajatellut ottaa nämä tuplarattaat mukaan meidän tämän kesän etelänmatkalle, mutta matkarattaiksi nämä eivät ole pienimmät tai kevyimmät. Näiden kanssa rullaillaan ainakin huoletta kotikulmilla ja matkustetaan kotimaassa.

Kaiken kaikkiaan pakko myöntää, että nämä sisarusrattaat tulevat pelastamaan monen monta tilannetta ja vastaavat meidän tarpeita loistavasti! Vaikka vaunut ovat kookkaat niin työntäminen on silti vaivatonta. Edelliseen malliin verrattuna istuimen maksimikuormitus on päivitetty jopa 18 kg asti. Tämä tarkoittaa, että näitä sisarusrattaita on mahdollista käyttää moni muita malleja pidempään.

Oletko sinä koskaan harkinnut tuplarattaiden ostoa? Mihin ratkaisuun päädyit?

LUE MYÖS ↓

ÄITI ON VÄHÄN VÄSYNYT…

PALJON RAHAA KULUU LAPSIPERHEESSÄ?

EPÄSUOSITUT MIELIPITEENI 

MIKSI LAPSET KANNATTAA HANKKIA NUORENA?

PUOLIVUOTIAAN PÄIVÄRYTMI

VAUVOJEN VALMISRUOAT – HUONO VALINTA?

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *