Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

Jolie box – tutustu luonnonkosmetiikkaan

Kaupallinen yhteistyö: Jolie box
*Sisältää mainoslinkkejä

Minulle saapui ensimmäistä kertaa kotiin Jolie box jota olin ehtinyt jo odottaa innolla. Luonnonkosmettiikka kiinnostaa, mutta olen todella huono nappaamaan ostoskoriin uusia luonnonkosmettiikkatuotteita kaupan hyllyltä. Jolie box* on kerran kuukaudessa kotiin saapuva paketti joka sisältää 4-6 kosmetiikkatuotetta. Pakettiin kuuluu aina sekä normaalikokoisia että matkakokoisia tuotteita. Jolie box on loistava tapa tutustua luonnonkosmetiikkaan. Boxin sisältö on suunniteltu niin, että tuotteet sopivat kaikenikäisille sekä kaikille ihotyypeille. Tässä siis loistava lahjaidea itsellesi tai omalle äidillesi äitienpäiväksi!

jolie box

jOLIE BOX HUHTIKUU

Huhtikuun boxista ensimmäisenä silmään osui Neal’s Yard Remedies Rose & Geranium Body Polish -kuorintavoide. Vartalon kuorintavoiteelle on käyttöä erityisesti näin kesän lähestyessä. Olen talviaikana todella huono käyttämään vartalon kuorintatuotteita, joten nyt on aika ottaa tämä testiin ja valmistautua kesälookkiin.

Absolution La Créme Gommante kasvokuorinta oli huhtikuun Jolie boxin suosikki tuotteeni. Mekaanisesti ja hedelmähappojen avulla kuoriva tuote kirkastaa sekä tasoittaa ihoa. Tuotetta voi käyttää myös naamiona antaen sen vaikuttaa kasvoilla 5-15 minuuttia. Tämä oli ihan super kiva, sillä rakastan tehokkaasti pudistavia ja ihoa näkyvästi kirkastavia naamioita!

Zuii organic Flora Self Tanning Foam löytyi myös boxista. Olen käyttänyt monia luonnonkosmetiikan itseruskettavia ja tämä vaikutti mielenkiintoiselta. Vaahtomainen rusketus on kaikista miellyttävin levittää tasaisesti iholle, joten tämä oli ihan nappi valinta minulle. Tämä vegaaninen itseruskettava vaahto sisältää mm. bambumehua ja raakakaakaota.

Hiuspannat ja erilaiset scrunchiet ovat nyt muodissa joten eikö olisi aika kiva käyttää myös kotona naamion tai kasvopesun ajan siihen tarkoitettua Aquis hiuspantaa. Säädettävä ja pehmeästä materiaalista valmistettua panta pitää hiukset poissa kasvoilta naamion, puhdistuksen tai meikkauksen aikana.

jolie box

Huhtikuun Jolie box sisälsi myös näytteen Patyka Hydra-Booster Serumista. Kevyt koostumus imeytyy hyvin ihoon kosteuttaen tehokkaasti ja palauttaen ihon luonollisen kosteustasapainon.

Aika täydellinen combo! Ensin koko vartalon kuorinta. Sen jälkeen kasvojen kuorinta sekä kosteutus ja viimeistely rusketuksella. Tilaa oma Jolie box täältä* ja myös sinä pääset kuukausittain tutustumaan uusiin luonnonkosmetiikkatuotteisiin.

Onko Jolie box sulle ennestään tuttu? 

LUE MYÖS ↓

MIKSI EN JULKAISE LASTEN KUVIA SOMESSA?

PALJON RAHAA KULUU LAPSIPERHEESSÄ?

VAUVOJEN VALMISRUOAT – HUONO VALINTA?

PUOLIVUOTIAAN PÄIVÄRYTMI

EPÄSUOSITUT MIELIPITEENI

MIKSI LAPSET KANNATTAA HANKKIA NUORENA?

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: Jolie box

2 kommenttia

  1. Sanni kirjoitti:

    Nyt on pakko kehaista tähän, että toi Zuiin itseruksettava on parasta! Sillä saa tosi luonnollisen, mutta tumman rusketuksen 🙂 Toi medium on sävynä siitä ihana että ei voi tulla liian tumma ja se antaa todella lämpimän, mutta ei tippaakaan oranssin sävyn!

    • carita kirjoitti:

      Loistavaa! 😀 En ehtinyt itse vielä sen kummemmin testaamaan tätä tuotetta, mutta täytyy ottaa heti testiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *