Hae
Carita Pesonen

Epäsuositut mielipiteeni

Mikä olisi parempi aihe kiistellä kuin mielipiteet? Asioista voi olla aina montaa mieltä ja erilaisia mielipiteitä on paljon. Tässä koottuna muutamat epäsuositut mielipiteeni.

epäsuositut mielipiteet

Sukupuolineutraali kasvatus – On tyttöjä ja poikia. Näin minulle on lapsesta asti opetettu ja näin minä opetan omille lapsilleni. Tuntuu tyhmältä puhua lapsista sanoilla persoona, ihminen tai vain lapsi.

Urheilun seuraaminen televisiosta – Ihan ensinnäkin keksin ainakin miljoona muuta parempaa tapaa viettää aikaa kuin istua sohvalla ja katsella esimerkiksi hiihtoa televisiosta.

Kollegoiden haukkuminen, vähätteleminen sekä arvosteleminen – Tähän törmää valitettavan usein monilla aloilla. En ymmärrä pointtia kollegoiden haukkumiselle. Se ei tee sinusta yhtään parempaa. Usein taustalla voi olla kateutta, mutta toisen menestys ei ole toiselta pois – vai onko?

All inclusive matkat ja valmiit pakettimatkat  – Helppo ja vaivaton tapa matkustaa. Varsinkin lasten kanssa, mutta myös ennen lapsia matkustimme paljon ja valitsimme lähes poikkeuksetta all inclusive hotellin. En ole myöskään koskaan varannut lentoja tai hotellia ulkomaille erikseen vaan aina valinnut matkatoimiston pakettimatkan.

Nilkkasukat – Kesällä jees, mutta talvella pakkasessa nilkat paljaina – ei kiitos. Erityisesti nuorten keskuudessa tämä on valitettavan yleinen näky.

Lasten ruutuaika – Me ulkoillaan ja liikutaan paljon, joten vastapainoksi lapset katsovat lastenohjelmia kotona päivittäin. En nipota jos Kristella katsoo päivässä parikin tuntia lastenohjelmia tai pelaa omalla tabletillaan pelejä. En siis ajattele sen tarkemmin päivässä käytettyä ruutuaikaa.

Rokotevastaisuus – Tämä yleistyvä ilmiö pelottaa. Kaikki rokoteohjelmaan kuluvat rokotteet otetaan ehdottomasti. Lisäksi vielä muutamat muut kuten punkki- ja hepatiittirokote.

Thaimaa – Tämä jo pitkään suomalaisten suosima lomakohde ja maa ei oikestaan kiinnosta minua ollenkaan. Mielummin matkustan Euroopassa kuin lähden lomalle Aasiaan.

Sohvaperunat – Tv-sarja jota toiset odottavat kuin kuuta nousevaa. Itse en vain koskaan ole lämmennyt tälle ohjelmalle.

Raskausajan ruokavalio – En voi ymmärtää ihmisiä, jotka raskaana ollessaan tietoisesti syövät tai edes maistavat ruoka-aineita joita ei suositella raskaana olevalle. Tiedän olevani aina raskaana liiankin tarkka siitä mitä syön, mutta parempi niin.

Perhepäivähoitaja – En veisi omia lapsiani perhepäivähoitajalle, vaan suosin mielummin päiväkotia.

Onko teillä epäsuosittuja mielipiteitä? Tai samaistutko joihinkin näistä mielipiteistä?

LUE MYÖS ↓

PÄIVÄ MUN KANSSA

KIPEÄ LAPSI KUULUU KOTIIN EI PÄIVÄKOTIIN

MITEN PUKEA VAUVA TALVELLA?

INSTAGRAMIN OSTETUT SEURAAJAT – MIKÄ ON SUOSION HINTA?

TYÖELÄMÄÄN PALUU AHDISTAA..

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

4 kommenttia

 1. Tinde kirjoitti:

  Musta tää oli hyvä! ? paljon samoja? Kiinnostaisi tietää miksei perhepäivähoito? ?

  • carita kirjoitti:

   Kiva että kommentoit! 🙂 Perhepäivähoito ei varmaankaan olisi niin ehdoton ei, jos oli ennestään tuttu ja hyväksi todettu hoitaja. Tuntuu pelottavalta ajatukselta viedä lapsi ventovieraan ihmisen kotiin.. Päiväkodissa lapsia on myös enemmän ja usein joukosta löytyy monia saman ikäisiä jotka sitten esikouluun siirryttäessä ovat mahdollisesti jo päiväkodin kautta tuttuja hyviä ystäviä. 🙂 Tässä muutama perustelu ja keksisin vielä vaikka kuinka monta asiaa miksi suosin mielummin päiväkotia. 😀

 2. Tara kirjoitti:

  Täällä odotetaan mieheni kanssa esikoista ja ollaan paljon käyty keskustelua aiheesta sukupuolineutraali kasvatus ja olen kyllä niin kanssasi samoilla linjoilla! Täältä mun masusta tulee kyllä ihan tyttö tai poika 🙂

  • carita kirjoitti:

   Oi, onnea odotukseen! 🙂 Sukupuolineutraali kasvatus jakaa kyllä paljon mielipiteitä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *