Hae
Carita Pesonen

Päivä mun kanssa

Ajattelin ettei ketään kiinnostaisi lukea miten päivä etenee mun elämässä, mutta tätä te toivotte ja usein. Tässä ihan ensimmäinen päivä mun kanssa postaus. Hyppää mukaan ja tule lukemaan kuinka ihan tavallinen arkipäivä kului minun elämässä.

päivä mun kanssa

Päivä mun kanssa

7.30-8.15

Heräsin herätyskellon soidessa ja nousin sillä sekunnilla ylös (mikä on poikkeuksellista). Yleensä herään hetken ennen herätyskelloa ja syötän Adessan kaikessa rauhassa ennen kuin muut heräävät. Kristella nousi samaan aikaan ylös ja he tekivät aamutoimet yhdessä Kallen kanssa. Sillä aikaa syötin Adessan ja puin hänet valmiiksi. Seuraavana nopea hampaiden harjaus, ulkovaatteet (yöpuvun) päälle ja suuntasimme lasten kanssa kohti päiväkotia. Kun olimme vieneet Kristellan päiväkotiin palasimme Adessan kanssa kotiin ja hän oli nukahtanut matkalla turvakaukaloon niin kuin yleensä aina.

8.15-12.00

Adessa jatkoi vielä nukkumista ja minä keittelin aamukahvia sekä söin aamupalan kaikessa rauhassa. Meikkasin, katselin Netflixiä ja kirjoitin blogia. Pesin pari koneellista pyykkiä, siivosin kodin ja ihmettelin kuinka nopeasti aamu oli mennyt. Adessan herättyä teimme yhdessä aamutoimet ja syötin hänet. Vielä tässä vaiheessa hengailin yöpuku päällä ja vasta puolenpäivän jälkeen sain jotakin muuta vaatetta päälle.

12.00-16.00

Jatkoin pyykin pesua. Uskokaa tai älkää mutta päivän tässä vaiheessa lähti vielä pari koneellista pyykkiä pesuun. Meidän perheessä kuivaava pesukone on oikea pelastus! Laitoin karjalanpaistin uuniin valmistumaan ja keittelin lisäksi perunoita. Makoilimme lattialla ja ihmettelimme Adessan kanssa toisiamme. Keitin kupin kahvia, jonka jälkeen kävin hakemassa Kristellan päiväkodista. Laitoin Adessan päiväunille ja söimme Kristellan kanssa yhdessä ruoan jonka jälkeen siirryimme olohuoneeseen katselemaan lastenohjelmia.

16.00-19.00

Katselimme Kristellan kanssa Ryhmä Haun jaksot loppuun jonka jälkeen rakensimme yhdessä palapelejä ja hoidimme Kristellan vauvanukkeja. Adessan herättyä päiväunilta halailtiin ja hempeiltiin yhdessä tyttöjen kanssa. Siivosin osan leluista takaisin Kristellan huoneeseen. Vietimme lasten kanssa yhdessä aikaa kotona, jonka jälkeen suuntasimme iltapesulle.

19.00-24.00

Syötiin yhdessä lasten kanssa iltapala ja katseltiin samalla jakso Muumia. Höpöteltiin ja käytiin läpi  päivän tapahtumia sekä suunniteltiin seuraavan päivän ohjelmaa. Hammaspesu, iltasatu, hyvän yön suukot ja lapset yöunille huoneisiinsa. Aina kun saan lapset nukkumaan siivoan viimeiset lelut ja tavarat paikoilleen niin että kotona näyttää samalta kuin aamulla. Nautin hetken siitä päivän ainoasta hiljaisuudesta sekä rauhasta, kun ehdin tehdä omia juttuja kuten selata Instagramin läpi, kirjoittaa blogia, katsoa telkkaria tai istua sohvalla tekemättä mitään. Iltaisin aika tuntuu menevän niin nopeasti, että havahduin taas siihen kun kello lähestyy puoltayötä ja olisi järkevä ajatus käydä nukkumaan. Aamulla lapset herättävät kuitenkin aikaisin ja taas pitäisi olla virkeänä valmistautumassa uuteen päivään.

LUE MYÖS ↓

KIPEÄ LAPSI KUULUU KOTIIN EI PÄIVÄKOTIIN

MITEN PUKEA VAUVA TALVELLA

INSTAGRAMIN OSTETUT SEURAAJAT  – MIKÄ ON SUOSION HINTA?

MIKSI LAPSET KANNATTAA HANKKIA NUORENA?

LAPSEN ROKOTTAMINEN JA ROKOTTAMATTA JÄTTÄMINEN

TYÖELÄMÄÄN PALUU AHDISTAA..

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *