Hae
Carita Pesonen

Miten pukea vauva talvella?

*Sisältää mainoslinkkejä

Olenko ainoa jonka mielestä vauvan tai pienen lapsen pukeminen tuntuu joskus ihan rakettitieteeltä? Kotoa lähtiessä lapsi joko huutaa hiestä märkänä tai pienet sormet ja varpaat tuntuvat liian kylmiltä ja vaatetta haetaan lisää. Useammin on kuitenkin niin päin, että vaatetta tulee laitettua liikaa, jotta lapset eivät vain paleltuisi. Nyt kahden lapsen kokemuksella olen pikkuhiljaa alkanut oppia kuinka paljon vaatetta missäkin tilanteessa tarvitaan. Suosikki vaatteet tällä hetkellä ovat niin fleecehaalarit kuin windfleece-vaatteet.

windfleece

Fleecehaalari

Me liikutaan paljon autolla paikasta toiseen ja Adessa kulkee suurimman osan ajasta kaukalossa lämpöpussissa joten yleensä sisävaatteiden päälle sujautetaan vain Reiman fleecehaalari*. Tämä on todettu ehdottomasti parhaimmaksi vaihtoehdoksi meidän perheessä automatkoilla ja lapsi pysyy tyytyväisenä. Fleece on materiaalina hengittävä, kevyt ja lämmin vaate. Joka tarvittaessa siirtää kosteuden pois ja kuivuu nopeasti.

windfleece-vaatteet

Mutta mitä pukea ulkona liikkuessa, kun vauva tuntuu hikoilevan aina toppahaalarissa? Tähän on toiminut parhaitan Polarn O. Pyret windfleece-vaatteet*.  Kahden lapsen kokemuksella nämä vaatteet vievät voiton! Windfleece-vaatteet toimivat kevyemmillä pakkasilla vaunuissa  päiväunilla ja kun vauva otetaan pois vaunuista niin haalari suojaa nimensä mukaan pienokaista tuulelta, kylmältä viimalta ja sateelta. Sopii siis loistavasti tähän Suomen talveen ja kevääseen. Windfleece-vaatteet valmistetaan kierrätetystä polyesteristä ja ne ovat vedenpitäviä, sekä kestävät kulutusta lapselta toiselle. Tuplavetoketjut helpottavat pukemista ja käänettävät lahkeet sekä hihat pitävät sormet ja varpaat lämpiminä. Kylminä talvipäivinä windfleece-haalaria voi käyttää ns. välikerrastona toppavaatteiden alla. Puolestaan haalarille on myös käyttöä koko kevään ajan ulkoillessa sekä mahdollisesti kylminä ja sateisina kesäiltoina vauvan voi pukea tähän.

windfleece

Näiden kahden vaatteen lisäksi meillä on ollut lämmin toppapuku käytössä, mutta sen käyttö on jäänyt huomattavasti vähemmälle. Lastenvaatteissa kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota laatuun ja valita kestäviä sekä laadukkaita materiaaleja – käytönnöllisyys ennen kaikkea! Kaiken lisäksi tuon windfleece-haalarin kruunaa kaunis raidallinen trikoovuori. Suosittelen satsaamaan oikeanlaisiin lasten ulkovaatteisiin, sillä kotoa poistuminen on koko perheelle tämän ansiosta paljon mukavampaa.

LUE MYÖS ↓

INSTAGRAMIN OSTETUT SEURAAJAT – MIKÄ ON SUOSION HINTA?

TYÖELÄMÄÄN PALUU AHDISTAA..

MIKSI LAPSET KANNATTAA HANKKIA NUORENA?

LAPSEN ROKOTTAMINEN JA ROKOTTAMATTA JÄTTÄMINEN

VAUVAN JA TAAPERON SMOOTHIEKAKKU

KUINKA VAUVAPERHEESSÄ NUKUTAAN?

KUINKA LÖYTÄÄ ÄITIKAVEREITA?

SEURAATKO JO? ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *