Hae
Carita Pesonen

Lasten kanssa matkalle

Tänä viikonloppuna vietettiin Helsingin messukeskuksessa matkamessuja ja netti on ollut pullollaan toinen toistaan parempia matkatarjouksia. Mun oli tarkoitus käydä perjantaina Helsingissä matkamessuilla, mutta liian monen mutkan jälkee päätin suosiolla skipata tämän vuoden osallistumiseni. Olen kärsinyt kauheasta matkakuumeesta ja unelmoinut matkasta etelän lämpöön. Odotin messutarjouksia ja kyllä me lähdetään lasten kanssa matkalle ensi kesänä!

lasten kanssa matkalle

Yritin muistella reilu vuoden takaista Kreikan sekä Kanarian matkaa ja sitä kuinka kaikki sujui silloin Kristellan kanssa. Lueskelin tekstiä jonka kirjoitin meidän perheen ensimmäisestä etelän matkasta ja kuinka selvittiin pienen lapsen kanssa siitä ensimmäisestä lentomatkasta. Hassua kuinka sitä itse unohtaa tietyt asiat ja aika kultaa muistot. No niin tai näin kaikista matkoista selvittiin lapsen kanssa lopulta kunnialla. Eniten minua pelottaa lentomatkat pienen lapsen kanssa sekä kanssamatkustajien suhtautuminen mahdollisesti lennolla huutavaan ja kiukuttelevaan lapseen. En kuitenkaan jättäisi matkaa tekemättä näistä seikoista huolimatta vaan toivon, että jokaisella koneessa matkustavalla ihmisellä on sen verran lomafiilistä ja tiukkis asenne jää kotiin..

Matkaa varatessa yksi hyvin merkittävä kriteeri oli lentomatkan pituus. En lähtisi kahden pienen lapsen kanssa missään tapauksessa pitkälle lennolle vaan tarkoitus on päästä kuitenkin mahdollisimman helpolla lentomatkan suhteen. Toisaalta kesällä ei tarvitse lentää kymmentä tuntia päästäkseen lämpimään lomakohteeseen toisin kuin talvella. Lasten kanssa haluan tietyllä tavalla valita myös turvallisen ja helpon lomakohteen. Olimme toissa kesänä perheen kanssa Kreikassa Rodoksella ja pakko myöntää, että kohde oli niin oikea valinta kuin voi olla. Viihtyisä hotelli, siisti uimaranta, loistavat ostosmahdollisuudet ja paikallinen ruoka oli taivaallisen hyvää. Arvaatteko mikä olisi lomakohde ensi kesänä?

lasten kanssa matkalle

Me varattiin matka tietysti Rodokselle, koska joskus voi olla tylsä ja matkustaa tuttuun kohteeseen – eikö? Tiedetään ennestään missä on ne parhaimmat ostosmahdollisuudet ja mistä löytyy mitäkin. Ei mene turhaa aikaa kohteeseen tutustumiseen vaan voidaan nauttia lomasta heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

Bongasitteko te hyviä matkamessutarjouksia?

LUE MYÖS ↓

KUINKA LÖYTÄÄ ÄITIKAVEREITA?

KUINKA VAUVAPERHEESSÄ NUKUTAAN?

NÄIN VALEHTELEN SOMESSA..

ILMASTONMUUTOS – VALINNOILLA PAREMPI MAAILMA

RISTIÄISET JA KOSINTA

SEURAA ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | BLOGLOVIN

2 kommenttia

  1. Mamalina/LiinaKoo kirjoitti:

    Kyllä tuli bongattua, yhtä tylsään paikkaan lähdetään kuin tekin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *