Hae
Carita Pesonen

Tykätyimmät kuvat 2018 ja tarinat kuvien takaa

Nyt kun vuosi 2018 on virallisesti takana niin käydään vielä läpi Instagramini viime vuoden tykätyimmät yhdeksän kuvaa ja tarinat niiden takaa.

Kaikista tykätyin kuva viime vuodelta oli tämä joka on ihan ensimmäinen kuva meidän kuopuksesta heti hänen syntymän jälkeen. Tähän kuvaan on ikuistettu se hetki kun näin meidän pienen ihmeen ensimmäistä kertaa. Kuva on siis otettu sairaalan leikkaussalissa, jossa sain Adessan heti sektion jälkeen muutamaksi sekunniksi syliini.

Toiseksi tykätyin kuva oli tämä joka on otettu meidän kotona heti rakenneultran jälkeen. Saimme tämän kuvassa olevan ultrakuvan mukaan äitiyspoliklinikalta ja juuri ennen tätä kuvaa saimme kuulla, että meidän perhe kasvaa syyskuussa yhden pienen tytön verran.

Kolmanneksi tykätyin kuva on tässä. Olin yksin kotona ja yritin etsiä vaatekaapista sellaisia vaatteita jotka eivät kiristäisi tai puristaisi raskausvatsaa mistään ja joissa olisi mukava vain hengailla kotosalla. Niinpä löysin kaapista tämän aivan älyttömän mukavan neulemekon ja otin itsestäni kuvan peilin kautta meidän eteisessä.

Seuraavana kuva jonka ottaminen ei sujunut ihan käden käänteessä. Halusin kihlauksen jälkeen ottaa kuvan meidän sormuksista ja istuimme koko perhe yhdessä sohvalla kun tämä kuva otettiin. Ennen tätä kuvaa oli lukemattomia epätarkkoja otoksia joiden jälkeen tämä yksi onnistui.

kosinta

Viidenneksi tykätyimmässä kuvassa Adessa makaa sairaalan pinnasängyllä ja olimme juuri saaneet lääkäriltä luvan kotiutua kolmen viikon sairaalassa olon jälkeen. Tämä kuva otettiin juuri hetkeä ennen kuin lähdimme koko perhe kotiin pienokainen mukanamme.

Kuudenneksi eniten tykkäyksiä on saanut kuva joka otettiin heti virallisen kastetilaisuuden jälkeen. Tähän kuvaan mahtui niin paljon rakkautta. Kuvassa on meidän koko perhe ja pienin oli juuri saanut nimekseen Adessa Isabella.

Seitsemänneksi tykätyimpänä on kuva Adessasta. Kuvassa hän on viikon ikäinen ja juuri herännyt unilta. Kuva on otettu sairaalassa. Hän makaa tutuksi tulleessa pinnasängyssä ja minä istun viereisellä sängyllä. Siinä me ihmettelimme toisiamme ja nappasin tämän kuvan hänestä.

Kahdeksantena eniten tykkäyksiä on saanut sisarusten ensimmäinen yhteinen kuva. Kuvassa Adessa on tasan kaksi viikkoa vanha ja Kristella yrittää pitää innoissaan pikkusiskoa kädestä sekä ihmetteli kuinka pieni vauva on.

Yhdeksänneksi tykätyin on tämä kuva jossa olemme juuri lähdössä Kallen ja Kristellan kanssa vanhempieni luokse syömään. Olimme (yllätys, yllätys) myöhässä ja meitä ehdittiin jo odotella, mutta ainahan yhden kuvan ehtii ottamaan..

LUE MYÖS ↓

LUPAUKSET UUDELLE VUODELLE

TAAS VUODEN VANHEMPI

MITEN MEIDÄN JOULU MENI JA MITÄ JOULUPUKKI TOI?

NÄIN VALEHTELEN SOMESSA..

SEURAA ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *