Hae
Carita Pesonen

Miten meidän joulu meni ja mitä lahjoja joulupukki toi?

Huh, taas olisi se vuoden odotetuin perhejuhla vietetty ja kaikesta selvitty kunnialla. Vaikka odotan joka vuosi joulua kuin kuuta nousevaa niin ihan joka kerta myös odotan sitä, että joulu olisi jo ohi. Kolme päivää jouluruokia (jääkaappia täyttää vielä iso kinkku joka odottaa syömistä), suklaaöverit (liian monta kertaa joulun aikana), älyttömän paljon lahjoja ja perheen kanssa vietettyä laatuaikaa sekä paljon hauskanpitoa! Meidän perheen joulu oli jälleen kerran niin onnistunut kuin voi olla. Silti olen enemmän kuin tyytyväinen, että joulu on vain kerran vuodessa!

Lasten myötä joulu on saanut aivan erilaisen merkityksen. Aloitamme aattoaamun yhdessä lastenohjelmien parissa riisipuuro kulho nenän edessä. Jännitämme tulevaa päivää aamusta asti yhdessä Kristellan kanssa ja odotamme malttamattomasti joulupukin saapumista. Sitä ennen nautimme mitä parhaimman jouluaterian perheen kesken. Tällä kaavalla meidän jokainen joulu on vietetty ja näin ne vietetään jatkossakin. Tietyt perinteet vain tekevät joulusta sen vuoden parhaan perhejuhlan. Tänä jouluna lapset saivat jälleen kerran paljon lahjoja, joista oikeastaan lähes kaikki olivat enemmän kuin käytännöllisiä. Mitä kaikkea joulupukki sitten toi tänä vuonna lahjaksi?

Lapset saivat lahjaksi paljon vaatteita. Erityisesti Kristella on juuri siirtymässä kokoa isompiin vaatteisiin joten nämä tulivat juuri tarpeeseen. Frozen ja Ryhmä Hau pussilakanat, Frozen potkulauta sekä laulava ja ei laulava Elsa nukke olivat suosikkeja Ryhmä Hau lelujen lisäksi. Baby Born isosisko nukke, lautapelit ja lasten elokuvat pääsivät myös heti käyttöön. Näistä lahjoista voi siis päätellä, että Frozen ja Ryhmä Hau ovat tällä hetkelle se juttu meidän perheessä. Adessan paketeista löytyi puolestaan vaatteita, tuttipulloja, tutteja, kylpypyyhe ja muutamia leluja.

Itse en ollut toivonut tänä jouluna mitään lahjaksi, mutta sain kuitenkin todella ihania sisustus juttuja, Iittalan kastehelmi tarjoiluastioita, lämpimät nahka rukkaset, Adidaksen treenitrikoot, suklaata ja vielä lisää suklaata.

Meidän joulu oli juuri sellainen kuin etukäteen olin kuvitellut. Kaikista paras lahja joulussa on kuitenkin se, että silloin saa viettää aikaa tärkeimpien ihmisten kanssa. Vaikka rakastan joulunaikaa niin nyt on jo aika pakata joulu laatikoihin ja heittää joulukoristeet takaisin varastoon. Joulukuusikin sai luvan lähteä meidän huushollista. Olihan kuusi jo kuukauden päivät komeillut olohuoneen nurkassa. Lupaan etten aio enää mainita sanaa joulu ennen ensi syksyä, jolloin sitä aletaan taas innolla odottamaan ja fiilistelemään.

LUE MYÖS ↓

PARHAAT JOULUELOKUVAT X 6

RISTIÄISET JA KOSINTA

NÄIN VALEHTELEN SOMESSA

12 X 3 ASIAA TÄLLÄ HETKELLÄ

JOULUINEN BANAANILEIPÄ

SEURAA ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *