Hae
Carita Pesonen

Parhaat jouluelokuvat x 6

Joulun alla elokuvista ei puutu rakkautta eikä romantiikkaa. Tämä viikonloppu katsellaan niitä Netflixin ällöimpiä jouluelokuvia, jotka ovat täynnä rakkautta ja onnellisia loppuja! Nyt kun koti on siivottu, viimeiset lahjat paketoitu ja kinkku paistuu uunissa niin ajattelin ottaa ihan vaan rennosti. Enää en aio tehdä muuta kuin käpertyä sohvan nurkkaan tuijottamaan televisiota ja nauttimaan joulunajasta perheen parissa. Tässä  minun suosikki jouluelokuvat jotka viimeistelevät 100% varmuudella joulufiiliksen!

jouluelokuvat

Joulun perintö. Nuori nainen on perimässä isänsä yrityksen, mutta hänet lähetetään ennen tätä pieneen kaupunkiin oppimaan asioita ja erilaisia arvoja tämän kyseisen pienen kaupungin ihmisiltä. Ehdottomasti minun suosikkini kaikista näistä jouluelokuvista!

Joulukalenteri. Elokuva kertoo nuoresta valokuvaajasta ja taianomaisesta joulukalenterista joka mahdollisesti ennustaa tulevia tapahtumia..

Kuninkaallinen vaihtokauppa. Prinsessa ja leipuri huomaavat olevansa kuin kaksoset ja päättävät vaihtaa paikkoja muutaman päivän ajaksi. Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan..

Jouluprinssi ja kuninkaalliset häät. Jatko-osa Jouluprinssi elokuvalle. Tällä kertaa suunnitellaan kuninkaallisia häitä. Amber yrittää sopeutua rooliinsa prinssin tulevana puolisona.

Elokuvat, jotka sopivat myös perheen pienimmille..

Joulupukki ja noitarumpu. Mauri Kunnaksen lastenkirjaan perustuva elokuva sopii mainiosti koko perheelle.

Lumiukko. Klassikko joka tulee nähdä joka vuosi viimeistään jouluaattona.

Ihanaa ja rauhallista joulunaikaa kaikille siellä ruudun toisella puolella! Täällä hiljennytään nyt joulun viettoon ja palataan taas pyhien jälkeen kirjoittamaan! ♥

LUE MYÖS ↓

AURA SINAPPI

JOULUINEN BANAANILEIPÄ

JOULUINEN PIPARMINTTU KAAKAO

NÄIN VALEHTELEN SOMESSA..

ONNELLINEN PERHEENÄITI?

PUHUTAAN SUORAAN IMETYKSESTÄ

KULMAKARVOJEN KESTOVÄRJÄYS KOTONA – NÄIN SE ONNISTUU!

SEURAA ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *