Hae
Carita Pesonen

Jouluinen piparminttu kaakao

Joulun lähestyessä sitä hakee joulufiilistä kaikesta mahdollisesta. Niin kuin monesti olen maininnut olevani ihan jouluhöperö ja aloittanut kaiken hössötyksen myös tänä vuonna hyvissä ajoin. Haluan jakaa samaa intoilua sekä fiilistelyä kaikille teille lukijoille. Tämän innoittamana ajattelin jakaa teille vielä ennen joulua tällä viikolla muutamia ihana vinkkejä joulufiilistelyyn. Mikäli joulufiilis on hukassa niin tällä viikolla on korkea aika herätellä sitä näillä vinkeillä. Aloitetaan tuunaamalla perinteisestä kaakaosta jouluinen piparminttu kaakao.

Tämä kiva idea toimii vaikka lahjana ja näitä söpöjä kaakaopusseja on mukava askarrella perheen pienimpien kanssa. Tosin sotkulta ei voi välttyä, mutta se on vain sivuseikka kaiken hauskuuden ohella. Ainakin Kristella oli innoissaan kun täytimme pusseja kaakaojauheella ja kasa vaahtokarkkeja katosi mystisesti.. Lopuksi vielä omat kaakaot valmiiksi ja on aika siirtyä joululeffojen pariin olohuoneen sohvalle.

Jouluinen piparminttu kaakao

Jouluinen piparminttu kaakao

Kaikista helpoimmalla pääsee ostamalla kaupasta kertakäyttöisiä pursotinpusseja ja täyttämällä ne kaakaoaineksilla. Tällä kertaa kuitenkin unohdin ostaa valmiita pusseja kaupasta joten taiteilin kotona löytyneestä sellofaanista ja teipistä pieniä pusseja.

Nämä tarvitset jouluisiin piparminttu kaakaopusseihin:

3 rkl kaakaojauhetta

muutama vaahtokarkki

piparminttu karkkikeppi

Mittaa kaakaojauhe pussin pohjalle ja lisää vaahtokarkit päälle. Solmi pussi kiinni narulla ja sido piparminttu karkkikeppi kylkeen.

Jouluinen piparminttu kaakao

Kuumenna mukillinen maitoa ja lisää pussin sisältö joukkoon. Sekoita juoma piparminttu karkkikepillä ja anna kepin sulaa kaakaon joukkoon. Nauti tästä ihanasta jouluisesta kaakaosta ja herättele joulufiilistä, sillä enää on vain muutama päivä jouluun!

LUE MYÖS ↓

RISTIÄISET, KOSINTA JA HÄÄT!

ILMASTONMUUTOS – VALINNOILLA PAREMPI MAAILMA

NÄIN VALEHTELEN SOMESSA..

EI NIIN ONNISTUNUT SYNNYTYSTARINA

SEURAA ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *