Hae
Carita Pesonen

Ristiäiset ja kosinta!

Tässä välissä kun blogissa on ollut hiljaista meidän perheessä tapahtui muutama iso asia. Ensinnäkin meidän pieni tyttö sai vihdoin nimen. Meille oli heti selvää, että hänet kastettaisiin kirkkoon ja juhlat pidettäisiin lähimpien sukulaisten sekä kummien kesken. Kaikki eteni samalla kaavalla kuin Kristellan ristiäisissä, mutta tällä kertaa kaste tapahtui kotona. Tuntui huomattavasti helpommalta ajatukselta kutsua kaikki vieraat meille kotiin ja säästyä tavaroiden sekä tarjoiluiden kuljetukselta ympäri kaupunkia.

Ristiäisiin kutsuttiin lähemmäs kaksikymmentä vierasta ja paria vierasta lukuunottamatta kaikki saapuivat paikalle. Kotona juhlia järjestettäessä tilanpuute saattaa kuitenkin yllättää. Vaikka meillä on kivan kokoinen koti niin pakko myöntää, että ahdasta oli! Itse kaste oli kuitenkin nopeasti ohi ja meidän pieni tyttö sai kasteessa nimen Adessa Isabella. Nimi valikoitui heti Adessan syntymän jälkeen. Halusimme molemmat nimen joka ei olisi liian yleinen tai perinteinen ja niin päädyimme tähän vaihtoehtoon.

Muutama päivä ennen ristiäisiä minut yllätettiin totaalisesti. Kalle nimittäin perinteisesti polvistui ja kosi minua. Kosinta tapahtui arki-iltana ihan meidän omassa kodissa. Tämän enempää tai vähempää en olisi edes osannut odottaa vaan Kalle teki kaiken juuri omalla tavallaan niin kuin aina. Kaiken hämmennyksen keskellä sain lopulta vastattua myöntävästi ja me olemme nyt kihloissa. Aikomus oli kuulemma kosia minua ristiäisissä kaikkien vieraiden läsnäollessa, mutta olen iloinen että tämä tilanne tapahtui kotona kahden kesken eikä turhia paineita syntynyt kenellekään. Olihan tätä jo toisaalta odotettu sillä olemme olleet yhdessä yli 7 vuotta. Pakko myöntää, että tuo mies tuntee minut paremmin kuin osasin kuvitella ja hän oli vielä ihan itse valinnut täydellisen kihlasormuksen. Arvatkaa kuinka innoissani olen tulevista hääsuunnitteluista.

kosinta

Näiden tapahtumien lisäksi meillä oli yhden parhaimman ystäväni häät joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna. Oli ihana päästä viettämään näin läheisen ihmisen häitä ja oli kunnia olla yksi hänen kaasoistaan. Tällä hetkellä elän sellaisessa kuplassa, että pää on täynnä ideoita ja suunnitelmia koskien meidän tulevia häitä. Vaikka sitä hetkeä kun me astelemme alttarille saadaan mahdollisesti odottaa vuosi jos toinenkin..

En voi kuin olla onnellinen siitä kuinka ihania ystäviä ja sukulaisia minulla on. Kuinka ihanan miehen olen löytänyt elämääni ja meillä on yksinkertaisesti kaksi niin rakasta lasta joista en voisi olla kiitollisempi. Voin luvata että kun on sen aika niin pääsette seuramaan ja lukemaan kuinka häiden järjestely tulee etenemään.

LUE MYÖS ↓

ILMASTONMUUTOS – VALINNOILLA PAREMPI MAAILMA

NÄIN VALEHTELEN SOMESSA

10 X TÄTÄ ET TIENNYT MINUSTA

SEURAA ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK

2 kommenttia

  1. kata kirjoitti:

    Olen niin onnellinen teidän puolesta, tuli ihana fiilis tätä tekstiä lukiessa.<3 Onnea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *