Hae
Carita Pesonen

10 x tätä et tiennyt minusta

Näin ensimmäisenä ajattelin paljastaa 10 asiaa jota et varmasti tiennyt minusta aiemmin. Huippua että löysit itsesi tähän uuteen osoitteeseen. Toivottavasti viihdyt myös jatkossa blogini parissa! ♥

Inhoan yli kaiken sotkuista kotia. Tavarat jotka eivät ole järjestyksessä tai paikoillaan saavat minut hermostumaan hetkessä. Varsinkin lapsiperheessä tuntuu mahdottomalta ajatukselta pitää koti siistinä joka sekuntti. Kuljen rätti kädessä ja pesen erityisesti keittiön pinnat monen monta kertaa päivässä. Kiikutan Kristellan leluja lukuisat kerrat päivän aikana olohuoneesta takaisin lastenhuoneeseen.

Rakastan kierrellä kirpputoreilla. Olen tehnyt ihan mielettömän hyviä löytäjä kirppiksiltä ja käyn vähintään viikoittain tsekkaamassa kirpputorien tarjonnan. Yleensä jotakin tarttuu mukaan ja harvoin poistun tyhjin käsin paikalta. Olen myös viime vuosina innostunut myymään omia vaatteita ja tavaroita säännöllisesti kirppiksellä.

Unelma ammattini on ollut ihan pienestä tytöstä lähtien kampaaja. Peruskoulun jälkeen kävin vuoden lukiota, koska hiusalalle ei haettu kyseisenä vuonna ollenkaan opiskelijoita. Olin päättänyt että saan opiskelupaikan ensimmäisellä yrityksellä ja niin minut valittiin monien hakijoiden joukosta opiskelemaan parturi-kampaajaksi vuonna 2007. Tässä sitä ollaan 8. vuotta kyseisellä alalla yrittäjänä.

Vihaan tanssimista. Luulen tämän osittain johtuvan siitä ettei minulla ole minkäänlaista rytmitajua. Vaikka nuorempana olen harrastanut useamman vuoden kilpatanssia niin nykyään on suorastaan mahdottomuus nähdä minun tanssivan yhtään missään.

Astianpesukone tulee täyttää tietyllä tavalla. Tietyissä asioissa olen todella kaavoihin kangistunut ja tässä yksi niistä. On lähes maailmanloppu jos mieheni joskus erehtyy laittamaan astioita koneeseen, sillä lautaset ja lasin ovat aivan väärillä paikoilla. Niinpä joudun järjestellä astiat uudelleen oman mielenrauhan takia.

En ole koskaan sairastanut vesirokkoa. Onneksi Kristella on saanut vesirokkorokotteen joten toivon, että tältä taudilta vältytään kokonaan meidän perheessä.

Kuulemma kuorsaan ja puhun unissani. Tosin en usko tätä, mutta Kalle on toista mieltä ja huomauttaa aina toisinaan asiasta.

Olen oikea jouluihminen. En voisi kuvitella viettäväni joulua muualla kuin kotona oman perheeni parissa. Tekisi mieli aloittaa joulun fiilistely pikku hiljaa, mutta yritän hillitä itseni. Olen ostanut ensimmäiset joululahjat jo elokuussa. Eilen otin osan joulukoristeista esille ja ajattelin aloittaa joulukorttien askartelun tällä viikolla. Glögi ja joulupiparit kuuluvat jo syksyyn ja molempia löytyy meidän keittiöstä.

Olen todella pikkutarkka ja tavoittelen aina täydellisyyttä. Jos en ole täysin tyytyväinen johonkin tekemääni asiaan teen saman asian vaikka miljoona kertaa uudestaan jotta voin olla täysin tyytyväinen lopputulokseen.

Lempiaineeni koulussa on aina ollut matematiikka. Uskokaa tai älkää, mutta olen aina ollut hyvä laskemisessa.

Osaatteko samaistua mihinkään näistä?

LUE MYÖS ↓

VIHDOIN KOTONA JA HYÖDYLLISIN VAUVATARVIKE

33 KYSYMYSTÄ JA VASTAUSTA

KIINNOSTAAKO MISSIT KETÄÄN?

ONNELLINEN PERHEENÄITI?

♥ SEURAA ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *