Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

Vihdoin kotona ja hyödyllisin vauvatarvike!

Kaupallinen yhteistyö: Raskauskeiju

Tänään on se päivä jota olen odottanut viimeiset kolme viikkoa malttamattomasti. Voitteko kuvitella miltä tuntuu saada pitää omaa kolmen viikon ikäistä lasta ensimmäisiä kertoja sylissä. Kyllä siinä meinaa sydän pakahtua ja muutama onnenkyynel vierähti poskelle. Me saimme vihdoin ja viimein luvan kotiutua sairaalasta. En voi sanoin kuvailla kuinka innoissani olen siitä, että olemme koko perhe yhdessä kotona. Tuntuu niin hyvältä päästä viettämään normaalia arkea. Sairaalassa kun kökötettiin vauvan kanssa yhdessä ja samassa huoneessa niin, että pikaisesti maltoin käydä lämmittämässä ruokaa viereisessä huoneessa tai poistua käymään vessassa. Jännittää nähdä miten Kristella suhtautuu pikku siskon kotiutumiseen ja kuinka paljon apua hänestä on vauvan hoidossa jota on innolla odottanut.

Kun meidän kuopus syntyi kolme viikkoa sitten niin ulkona oli vielä ihanan lämmintä. Itseasiassa olin saapunut sektio aamuna sairaalaan niin ohuessa takissa, että meinasin paleltua, kun kävin ensimmäisen kerran ulkona leikkauksen jälkeen. Yritän pukeutua mahdollisimman lämpimästi, jotta välttäisin rintatulehduksen. Vielä tärkeämpää on pukea vauva lämpimästi ulkona liikkuessa. Meidän perhe liikkuu paljon autolla joten on ehdottoman tärkeää, että vauva matkustaa autossa turvallisesti ja hänen on hyvä olla. Tämän vuoksi hän ei matkusta autossa paksuissa toppavaatteissa, vaan vauva sujautetaan kevyemmissä vaatteissa turvakaukaloon Baby’s  Only lämpöpussiin.

Baby’s Only lämpöpussi

Jopa autoliiton suosituksena olisi käyttää vauvan kanssa autoillessa lämpöpussia toppavaatteiden sijasta. Näin lapsi on turvallisemmin kiinni turvakaukalossa ja vyöt saa napakasti kiinni lähelle vauvaa – toisin kuin paksujen toppavaatteiden kanssa vyöt asettuvat aina huonosti. Huomasin tämän jo itseasiassa Kristellan ollessa vauva ja aina olin asettelemassa turvavöitä paksun haalarin päälle uudestaan ja uudestaan. Baby’s Only lämpöpussissa on paikat viisipistevaljaille, jonka ansiosta vyöt asettuvat turvallisesti mahdollisimman lähelle vauvaa.

Baby’s Only lämpöpussi on ennen kaikkea tyylikäs, käytännöllinen ja arkea helpottava. Lämpöpussia on mahdollista käyttää niin turvakaukalossa kuin vaunuissa. Vauvalle puetaan sään mukainen hattu sekä lapaset ja hän on valmis poistumaan kotoa lämpimässä pussissa. Kahden lapsen kanssa koen helppona sen ettei minun tarvitse käyttää turhaa aikaa molempien pukemiseen. Vauva on helppo sujauttaa turvakaukaloon odottamaan siksi aikaa, kun Kristella saa äidin avustuksella ulkovaatteet puettua. Jokainen vanhempi varmasti tietää kuinka paljon taaperon pukeminen vie aikaa. Varsinkin kun kaikki täytyy saada tehdä itse. Meidän  perheessä ulos lähteminen ei todellakaan ole kiva ja nopea hetki, joka on minuutissa suoritettu.

baby's only lämpöpussi

Lämpöpussissa on irroitettava etuosa, jonka ansiosta sisätiloihin siirryttäessä vauvan ei tarvitse hikoilla pussissa. Vauvan nukkuessa hän ei myöskään herää tässä tilanteessa, toisin kuin ulkovaatteita riisuttaessa. Kaunis palmikko kuosi miellyttää silmää ja ainakin omasta mielestäni tämä on kaunein lämpöpussi jonka olen nähnyt. Baby’s Only lämpöpussi on konepestävä, joten pussi on helppo pitää puhtaana. Lämpöpussin pitäisi sopia kaikkiin markkinoilla oleviin turvakaukaloihin ja rattaisiin. Meillä käytössä oleva Maxi-Cosin Cabriofix turvakaukalo on ainakin kuin tehty Baby’s Only lämpöpussille. Lämpöpussi istuu kauniisti ja täydellisesti kaukaloon. Väri vaihtoehtoja on monia, mutta tämä kaunis valkoinen palmikkoneuloksella oli ehdottomasti minun suosikkini!

Kiitos vielä super paljon Raskauskeiju aivan ihanasta Baby’s Only lämpöpussista, joka pitää meidän pienen prinsessan lämpimänä niin syksyllä, talvella kuin keväällä. Tätä tuotetta on ilo suositella jokaiselle pienen vauvan vanhemmalle.

LUE MYÖS ↓

ONNELLINEN PERHEENÄITI?

HÄN ON VIHDOIN TÄÄLLÄ!

VAUVAN JA TAAPERON SMOOTHIEKAKKU

KIINNOSTAAKO MISSIT KETÄÄN?

SEKTIO VAI PERÄTILASYNNYTYS?

33 KYSYMYSTÄ JA VASTAUSTA

KULMAKARVOJEN KESTOVÄRJÄYS KOTONA – NÄIN SE ONNISTUU! 

SEURAA ♥

INSTAGRAM @caritapesonen | FACEBOOK

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Raskauskeiju

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *