Hae
Carita Pesonen

33 kysymystä ja vastausta – blogihaaste

Ihan ensimmäinen blogihaaste koko blogi historiani aikana! Tässä on kysymyksiä johon tiedätte jo varmasti vastauksen, mutta muutama vastaus saattaa yllättää. Pupulandian blogissa törmäsin tähän blogihaasteeseen ja päätin tarttua tilaisuuteen.

Avioliittoja: nolla.

Ainakin toistaiseksi. Toivon, että vielä jonain päivänä saan viettää omia häitäni ja muistella päivää mieheni kanssa. Haluan ehdottomasti vain yhden kerran elämässäni naimisiin. Joten täytyy tarkkaan harkita ennen alttarille astelemista, että mies on varmasti se oikea.

Kihloissa: nolla.

Mieheni kanssa ollaan oltu yhdessä jo 7 vuotta, mutta ei olla päästy vielä niin pitkälle, että oltaisiin vietetty kihloja.

Lapsia: kaksi.

Niin kuin tiedätte ja edellisessa postauksessa (onnellinen perheenäiti) mainitsin olen enemmän kuin onnellinen siitä, että olen äiti ja minulla on kaksi ihanaa lasta elämässäni. Lapset ovat ehdottomasti parasta mitä olen elämäni aikana saanut aikaiseksi. Ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä, että meidän perhe on juuri hyvä tällaisena. Koskaan ei kuitenkaan voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja iskeekö vauvakuume vielä vuosien mittaan.

Lemmikkejä tällä hetkellä: yksi.

Meidän perheeseen kuuluu 5-vuotias kääpiöpinseri Mila. Meidän perheessä koira on ihan yhtä rakas kuin muutkin perheenjäsenet.

Leikkauksia: kaksi.

Lapsena minulta on leikattu nivustyrä, mutta onneksi olen ollut niin pieni tyttö etten muista koko toimenpiteestä yhtään mitään. Toisena leikkauksena tämä parin viikon takainen sektio, joka on vielä liiankin tuoreessa muistissa – eikä niin hyvässä mielessä. Myöhemmin julkaisen synnytystarinan täällä blogissa ja kerron lisää omasta sektio kokemuksestani. Toivottavasti nämä kaksi leikkausta olisivat elämäni ainoat.

Tatuointeja: kaksi.

Otin ensimmäisen tatuoinnin ollessani 20-vuotias. Tässä tatuoinnissa on motto, josta olen vielä tänä päivänä samaa mieltä. Toisen tatuoinnin otin pari vuotta ensimmäisen jälkeen ja kädessä oleva teksti kertoo mikä on elämässä minulle tärkein asia. Mulla on tällä hetkellä ihan todella kova tatuointikuume ja tiedän jo millaisen tatuoinnin haluan seuraavaksi, arvaatteko yhtään?

Lävistyksiä: kahdet reiät molemmissa korvissa.

Joskus nuorena haaveilin napa- ja kielilävistyksestä. Luojan kiitos en kuitenkaan koskaan niin vakavissani, että olisin edes keskustellut lävistyksen ottamisesta vanhempieni kanssa.

blogihaaste

Muuttoja: kolme.

Ensimmäisen kerran muutin 19-vuotiaana silloisen poikakaverini kanssa vuokra-asuntoon. 21-vuotiaana ostin ensimmäisen ihan oman asunnon ja pari kuukautta sitten ostimme Kallen kanssa yhteisen isomman rivitalo asunnon jossa meidän perheen on nyt hyvä asua.

Ampunut aseella: kerran.

Kävimme kerran isänpäivänä Helsingissä ampumaradalla kokeilemassa millaista on ampua oikealla aseella. Olihan se todella jännittävää ja ehdottomasti haluaisin joskus vielä kokeilla uudelleen.

Ottanut lopputilin: ainakin kahdesti.

Nuorena työskentelin parin vuoden ajan myyntineuvottelijana opiskelujen ohella, josta irtisanouduin ja siirryin omaa koulutustani vastaavaan työhön. Tästä työpaikasta taas irtisanouduin ja siirryin nykyiseen työpaikkaani, jossa olen työskennellyt parturi-kampaaja yrittäjänä jo 8 vuoden ajan.

Ollut saaressa: lukuisia kertoja.

Olen ainakin nuoruudessani muutamana juhannuksena viettänyt yön saaressa. Kesällä perinteisesti perheen kesken käydään veneilemässä  ja paistetaan makkarat sekä kalastetaan saaressa.

Autosi: Nissan Qashqai.

Vaihdoin juuri ennen Kristellan syntymää pienen, mutta ihanan Volkswagen Beetlen Nissanin ”perheautoon”.  Tosin tämän toisen lapsen kohdalla mietin olisiko käytännöllisempi vaihtaa vielä tilavampaan ja isompaan oikeaan  perheautoon jossa olisi 7 matkustajalle paikat.

Ollut lentokoneessa: monesti.

En edes muista kuinka monesti olen ollut lentokoneessa, mutta olen lentänyt ulkomaille jo useita kertoja pelkästään lapsuudessani. Viimeisin kerta lentokoneessa oli helmikuussa, kun kävimme perheen kanssa viikon lomalla Gran Canarialla. Seuraavan kerran olisi suunnitteilla ulkomaanmatka ensi kesällä. Jos vain saisimme lennot ja hotellit varattua viimeistään talven aikana.

Onko joku itkenyt vuoksesi: kyllä on.

Ollut rakastunut: Olen tällä hetkellä.

Olen korviani myöten rakastunut lapsiimme ja saa siitä rakkaudesta myös mieheni osansa.

Ollut ambulanssissa: en kertaakaan.

Toivottavasti ei tarvitsekaan.

Luistellut: lukuisia kertoja.

Viimeisimmästä kerrasta taitaa olla vuosia aikaa. Talvella lähdetään Kristellan kanssa ehdottomasti yhdessä luistelemaan. Asuukohan Suomessa ketään, joka ei olisi koskaan luistellut?

Surffannut: en kertaakaan.

Haluaisin kyllä joskus kokeilla. Tosin en tiedä tulisiko siitä yhtään mitään..

Ollut risteilyllä: lukuisia kertoja.

Olen käynyt risteilyllä niin perheen kuin ystävien kanssa ainakin kymmeniä kertoja. Yhdessä vaiheessa meillä oli tapana käydä aina juhnnuksena risteilyllä, koska meillä ei ollut mökkiä ja jotain täytyi  keksiä.

Ajanut moottoripyörällä: en kertaakaan.

Ratsastanut hevosella: en koskaan.

Lähes kuollut: en onneksi!

Ollut sairaalassa: kyllä.

Viime viikkoina vähän turhankin paljon päiviä on tullut vietettyä sairaalassa. Olen ollut sairaalassa ainoastaan synnytysten yhteydessä.

Suosikkihedelmä: ananas, passion, mango..

Kaikki hedelmät ovat niin hyviä, joten vaikea sanoa vain yhtä suosikkia.

Aamu vai ilta: ehdottomasti ilta.

En ole yhtään aamuihminen ja tuntuu, että illalla saan paljon enemmän asioita tehtyä. Illat myös yleensä venähtävät ja yöunille käyn poikkeuksetta aikaisintaan puolenyön aikoihin.

Lempiväri: vaaleanpunainen.

Johtuu varmaan osittain tästä elämästä täällä vaaleanpunaisessa vauvakuplassa.

Viimeisin puhelu: Kallelta.

Tai oikeastaan Kristellalta. Hän kertoi päivän kuulumiset.

Viimeisin viesti: siskolta.

Nähnyt jonkun kuolevan: en onneksi.

Kahvi vai tee: kahvi.

Ehdottomasti kahvi. Latte, cappuccino, jäälatte.. Ei mitään väliä missä muodossa, mutta kahvi kuuluu jokaiseen päivään.

Paras piirakka: kaikki suolaiset.

Lohi-pinaatti, tonnikala, kana-pepperoni, parsakaali-kana-aura.. Näitä voisin luetella loputtomasti.

Kissa vai koira: koira.

Tarviiko tätä edes selittää. Olen aina ollut enemmän koiraihminen. Enkä liiemmin välitä kissoista.

Paras vuodenaika: kesä.

Omalla tavallaan jokaisessa vuodenajassa on hyvät puolensa ja olen tyytyväinen siihen, että meillä on täällä Suomessa neljä eri vuodenaikaa. Kuitenkin jos yksi pitää valita niin se on kesä ja mielellään super lämmin sellainen. Lasten kanssa liikkuminen on helpompaa, kun ei tarvitse huolehti toppavaatteista, haalareista ja pipoista. Kuka ei rakastaisi aurinko, hiekkarantoja ja kaunista kesäistä Suomen luontoa?

LUE MYÖS ↓

PUHUTAAN SUORAAN IMETYKSESTÄ

FITFASHION LOPPUU – MITEN KÄY BLOGILLE?

ME ASUTAAN BUNKKERISSA!

PILAATKO LAPSEN TERVEYDEN SOKERILLA?

SEURAA ♥

INSTAGRAM @caritapesonen | FACEBOOK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *