Hae
Carita Pesonen

Hän on vihdoin täällä!

Meidän perhe kasvoi viikko sitten yhdellä aivan mielettömän suloisella prinsessalla. Hän saapui maailmaan juuri sinä päivänä kuin oli suunniteltu. Kaikki ei kuitenkaan mennyt leikkauksessa niin kuin olisi pitänyt ja meidän perhe toipuu parhaillaan tästä kaikesta alkushokista. Pääasia kuitenkin on, että kenelläkään ei ole hengenhätää. Emme ole vielä päässeet kotiutumaan ja odotan sitä päivää tällä hetkellä enemmän kuin mitään. Toivon, että ennen kuin huomaankaan vietämme ihan tavallista arkea kotona koko perheen kesken.

Tulen kirjoittamaan synnytyksestä ihan oman postauksen kun on sen aika. Koko toimenpiteen käsittely on niin kesken, että en halua ottaa julkisesti kantaa asiaan vielä. Pelkäsin sektiota jo etukäteen ja tämän kokemuksen jälkeen toivon etten enää koskaan elämäni aikana joutuisi vastaavaan tilanteeseen. Jos suunnitellussa sektiossa voi mennä näin moni asia pieleen niin mitä olisi voinut tapahtua jos synnytyssalista oltaisiin lähdetty kiireelliseen sektioon? Ensimmäinen synnytys oli kaikin puolin hyvä kokemus. Toisin kuin tällä kertaa. Synnytyskertomuksen esikoisesta pääset lukemaan täältä.

Kaikesta tästä tekee helpompaa se, että osasto jossa vauvan kanssa vietämme kaikki päivät on täynnä aivan ihania ja työlleen täysin omistautuneita ihmisiä. Tuntuu helpottavammalta kaiken tämän jälkeen tuntea olevansa hyvissä käsissä.

Kiitos lukuisista onnitteluviesteistä joita on tullut erityisesti somessa niin Facebookin kuin Instagramin kautta. En ole jaksanut vastata jokaiseen viestiin erikseen ja selittää mikä meidän vointi on. Meillä on kaikki hyvin. Yritän parhaani mukaan päivittää blogia ja pitää teidät ajantasalla säännöllisillä postauksilla, mutta meidän perheen yhteinen aika ja hyvinvointi on nyt etusijalla.

LUE MYÖS  ↓

RASKAUSAJAN VIIMEISET KUULUMISET

FITFASHION LOPPUU – MITEN KÄY BLOGILLE?

SEKTIO VAI PERÄTILASYNNYTYS?

ÄITIYS ON?

SEURAA ♥

INSTAGRAM @caritapesonen | FACEBOOK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *