Hae
Carita Pesonen

FitFashion loppuu – miten käy blogille?

Tämä alkanut syksy on ollut todellakin suurien muutoksien aikaa. Niin kuin varmasti moni jo tietää FitFashion sivusto sulkeutuu lopullisesti. Blogin kanssa pidin lähes koko kesän hiljaisempaa eloa ja siitä kirjoitinkin hetki sitten tässä postauksessa. Muutto uuteen asuntoon, raskauden aikaiset ylimääräiset äitiyspoliklinikka käynnit, äitiysloman aloitus, Kallen opiskelut ja mitä vielä.. Irtisanominen blogiportaalista!

FitFashion vetelee viimeisiään ja sivusto sulkeutuu viimeistään 1.11. Tämä tarkoittaa uutta alkua jokaiselle tämän portaalin bloggaajalle. Osa blogeista siirtyy toiselle A-lehtien sivustolle uudistuksen myötä. Osa blogeista sitten suoraan sanottuna irtisanottiin ja tämä tuli aikamoisena yllätyksenä varmasti monien kohdalla. Mitä blogille tapahtuu nyt, kun sivusto sulkeutuu? Siirrynkö muualle vai lopetanko kirjoittamisen kokonaan?

Fitfashion

Ensimmäiset ajatukset olivat sekavat. Tosin pidemmän aikaa asiaa mietittyäni tajusin ettei uusi terve.fi sivusto varmastikaan olisi tällä hetkellä se minulle sopivin paikka kirjoittaa. Rakastan hyvinvointia ja treenaamista, mutta blogi muuttuu vuosien mittaan oman elämäntilanteen myötä. Tällä hetkellä eletään vaihetta jossa ykkösenä on perhe ja kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Kun vuonna 2015 aloitin blogin kirjoittamisen fitnet.fi sivustolla ei blogissa puhuttu sanallakaan perheestä – koska se ei ollut silloin ajankohtaista. Elämä muuttuu ja myös kiinnostuksen kohteet muuttuvat. Fitness on varmasti elänyt jo oman kulta-aikansa ja kiinnostus tasapainoiseen elämään sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on enemmän se juttu joka kiinnostaa nyt tällä hetkellä.

Siirryin blogini kanssa syksyllä 2016 FitFashionille kirjoittamaan, josta kirjoitin tekstin – uusi FitFashion bloggaaja esittäytyy. Tuolloin vauvantuoksuinen arki oli jo osittain muuttanut elämääni ja muokannut blogini sisältöä. FitFashion ei ollut pelkkää fitnestä vaan mukaan haluttiin myös perhe-elämästä kirjoittavia bloggaajia. Lukijamäärien perusteella myös teitä siellä ruudun takana kiinnostaa eniten perhe-elämä, mielipidekirjoitukset sekä reseptit.

On ollut ilo kuulua näin upeaan joukkoon ja saada tutustua blogin kautta upeisiin ihmisiin. Kiitos A-lehdille kuluneista vuosista ja näiden aikana järjestetyistä koulutuksista sekä tapahtumista. Nyt on kuitenkin aika mennä elämässä eteenpäin ja odotan innolla tulevaa. Heti kun tieto sivuston sulkeutumisesta julkistettiin on sähköpostiin saapunut yhteydenottoja ja kutsuja blogiportaaleihin. En siis missään nimessä aio lopettaa kirjoittamista. Se päätös ei edes käynyt mielessä. Blogi jatkaa näillä näkymin lokakuun loppuun täällä samassa osoitteessa jonka jälkeen se siirtyy uuteen osoitteeseen. Uuden osoitteen paljastan teille heti, kun on sen aika. Pidän teidät lukijat vielä hetken jännityksessä.

SEURAA ♥ (JOTTA PYSYT AJAN TASALLA MUUTOKSISTA)

INSTAGRAM @caritapesonen ja FACEBOOK@blogcaritapesonen

LUE MYÖS ↓

SEKTIO VAI PERÄTILASYNNYTYS?

SAIRAALAKASSIN SISÄLTÖ

ME ASUTAAN BUNKKERISSA!

MITÄ SYYSVAUVA TARVITSEE?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *