Hae
Carita Pesonen

Me muutetaan!

Viime syksystä lähtien ollaan etsitty uutta isompaa kotia ja nyt se on vihdoin löytynyt – vielä lähempää kuin olisi osannut kuvitella. Meidän 64m² rivitalo kaksio on ollut todellinen tilaihme. Vielä yhden lapsen kanssa olisimme jatkossakin pärjänneet tässä asunnossa, mutta kaksi pientä lasta ja yksi koira meidän vanhempien lisäksi olisi tuntunut jo mahdottomalta sekä liian ahtaalta ajatukselta näihin neliöihin.

Muutto

Kristellan myötä tavaran määrä kodissa on kummasti lisääntynyt. Voisin jopa sanoa, että vähintään tuplaantunut. Kolmet vaunut, pinnasänky, vaatteet (joita löytyy kokonaisen vaatehuoneen verran), syöttötuoli ja kaikki arkeen tarvittavat lastentarvikkeet vievät suurimman osan asunnon neliöistä. Vasta muuttolaatikoita täyttäessä havahduin siihen kuinka paljon tavaraa meille on kertynyt. Ajattelin aloittaa tavaroiden pakkaamisen jo hyvissä ajoin ja hyvä niin. En osannut edes kuvitella kuinka aikaa vievää tavaroiden läpikäyminen ja laatikoihin siirtäminen olisi. Toisaalta säännöllinen muuttaminen olisi hyvästä, sillä muuton yhteydessä on helppo karsia ne vuosien mittaan kaappeihin kertyneet ”turhat” tavarat pois.

En ole koskaan haaveillut isosta omakotitalosta ja rivitalo asuminen on ollut mukavan vaivatonta. Omakotitalossa riittää aina projektia sekä työtä, joka ei kuulostaisi sopivalta ainakaan meidän tämän hetkiseen elämäntilanteeseen. Me siis muutetaan pienemmästä rivitalosta isompaan rivitalo asuntoon joka vastaa juuri meidän tämän hetkisiä tarpeita. Oma piha on ehdoton ja pieni suloinen leikkimökki uudella pihalla lapsille iso plussa. Oma lastenhuone, entistä tilavampi kylpyhuone ja terassi – nämä kaikki löytyvät meidän uudesta kodista. Pientä pintojen uudistusta ja päivittämistä omaan tyyliin lukuunottamatta asunto on muuttovalmis.

En malttaisi millään odottaa, että pääsen sisustamaan uutta asuntoa ja varsinkin tulevan lastenhuoneen suunnittelu on jo täydessä vauhdissa. Kymmeniä tunteja vietettynä Pinterestissä ja  ideoita tulvii mieleen loputtomasti. Nyt me yritetään malttaa asua vielä muutama viikko muuttolaatikoiden keskellä, kunnes päästään kantamaan tavaroita meidän uuteen kotiin.

LUE MYÖS ↓

SOME VS. TODELLISUUS..

KESÄN KAUNEUSSUOSIKIT

PILAATKO LAPSEN TERVEYDEN SOKERILLA?

TAIVAALLISEN HYVÄT PINAATTILETUT

ONKO YHDEN LAPSEN HALUAMINEN ITSEKÄSTÄ?

SEURAA ♥

INSTAGRAM | FACEBOOK

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *