Hae
Carita Pesonen

Kesän kauneussuosikit

Kesällä kasvojen iho ei kaipaa paksua kerrosta meikkiä ja perusteellinen puhdistus on ensisijaisen tärkeää kirkkaan sekä kuulaan ihon saavuttamiseksi. Kesäaikana panostan mieluummin kunnollisiin ihonhoitotuotteisiin ja siirryn entistä kevyempiin meikkeihin. Tässä tämän kesän kauneussuosikit, jotka ovat lähes päivittäin käytössä – näitä en vaihda!

kauneussuosikit

Kicks Beauty Root Lifting Spray

Tämän kesän suosikki joka antaa hiuksille super näyttävän tyvikohotuksen ja rakennetta. Vaahtomainen suihke on kätevä suihkauttaa kämmeniin ja viedä tämän jälkeen tasaisesti pestyjen pyyhekuivattujen hiusten tyvelle. Pelkkä föönaus pää alaspäin ja täydellisen ilmava kampaus on valmis. Suihke antaa hyvän pohjan kestävälle kampaukselle ja helpottaa hiusten käsiteltävyyttä. Lisäksi tuotteessa on ihanan raikas ja makea kesäinen tuoksu.

Biotherm Skin Oxygen Lotion

Olen jo vuosia käyttänyt aamuin illoin erilaisia kasvovesiä, mutta nyt olen löytänyt omalle iholleni täydellisesti sopivan tuotteen. Biothetm Skin Oxygen kasvovesi on ihoa kirkastava, heleyttävä ja ihohuokosia supistava kasvovesi joka sisältää 99% luonnollisia ainesosia. Tuote joka jättää ihon aamuin illoin raikkaan sekä hyvin puhdistetun tuntuiseksi, kuitenkaan kuivattamatta kasvojen ihoa. Clorella-leväuutetta sekä 7 erilaista eteeristä öljyä sisältävä kasvovesi herättää takuuvarmasti raikkaudellaan mielen ja kasvojen ihon uuteen päivään.

L’Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

Vähintään kerran viikossa kasvojen iho kaipaa ns. parempaa puhdistusta ja kuorintaa sekä erityisesti kesällä iho tuntuu kaipaavan useammin kirkastusta. Tämä savinaamio on tämän hetken suosikkini ja puhdistaa kasvot samalla kuorien hellävaraisesti. Kolmen erilaisen levän ja pienten rakeiden yhdistelmä puhdistaa kasvot perusteellisesti. Naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla 10-15 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdotaan pois lämpimällä vedellä pyörivin liikkein. Säännöllinen kuorinta ja perusteellinen kasvojen puhdistus takaavat näin kesällä hyvän pohjan rusketukselle.

Juice Beauty Satin Lip Cream sävyssä 18 Sonoma*

Luonnonkosmetiikan vegaaninen huuliväri, jonka sisältämät väripigmentit ovat täysin luonnollisia. Huulia luonnollisesti täyteläistävä hyaluronihappo ja kosteuttava sheavoi sekä jojobaöljy tekevät tuotteesta miellyttävän käyttää. Tämä vegaaninen huuliväri antaa kevyen, mutta kestävän sävyn huulille. Hyvien luonnonkosmetiikka tuotteiden löytäminen ei ole aina itsestäänselvyys, joten tällä kertaa kyseinen tuote ansaitsee maininnan. Kesällä kaipaan mielummin kevyitä huulisävyjä, jotka antavat sävyn lisäksi kauniin kiillon huulille. Liian raskaat ja pigmenttiset meikit saavat kesällä jäädä ”lomalle” ja on aika siirtyä  kevyempään meikkiin myös huulissa.

Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC Meikkivoide sävyssä Medium/Tan 

Kesällä harvoin käytän minkäänlaista meikkivoidetta ja yleensä pelkkä sipaisu aurinkopuuteria tuo riittävästi eloa kasvoille. Monet meikkivoiteet kertyvät päivän mittaan juonteisiin ja ovat epämiellyttäviä käyttää kesähelteillä. Nyt olen kuitenkin löytänyt meikkivoiteen jota suosin mielelläni myös kesällä. Kapseloituja väripimenttejä sisältävä Lumenen meikkivoide levittyy parhaiten kasvoille pyörivin liikkein sormien avulla, sulautuen ihoon ja peittäen pienet virheet. Sävyvaihtoehtoja on toistaiseksi vain kaksi, joka tekee oikean sävyn löytämisesti helppoa.

*Tuote saatu blogin kautta

LUE MYÖS ↓

SOME VS. TODELLISUUS..

PILAATKO LAPSEN TERVEYDEN SOKERILLA?

TULEEKO MEILLE TYTTÖ VAI POIKA?

SUOJAA IHO AURINGOLTA – FYSIKAALINEN AURINKOSUOJA

SEURAA ♥

INSTAGRAM @caritapesonen | FACEBOOK

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *