Hae
Carita Pesonen

Hybridiväri joka mullistaa hiusten värjäyksen

Jokainen kampaaja ja varmasti suurin osa kuluttajista on törmännyt tämän hetken puhutuimpaan hiusväriin – hybridiväri. Väriin joka mahdollistaa hiusten värjäyksen, vaikka olisit aiemmin allergisoitunut (PPD:tä sisältäville) hiusväreille. Sävy vaihtoehtoja on lukuisia. Hempeät pastellisävyt, kirkkaat unicorn sävyt sekä vivahteikkaat ruskeat hiusvärit ovat mahdollista toteuttaa tällä värillä. Sim Finland on tuonut markkinoille aivan uuden hybridivärin, joka mullistaa hiusten värjäyksen kampaamoissa.

hybridiväri

Mikäli olet allergian takia joutunut jättämään hiusten värjäyksen niin nyt se saattaa olla taas mahdollista. Riippuen toki mistä aineesta allergia on johtunut, mutta yleisin allergiaa aiheuttava aine hiusväreissä on PPD (parafenyleenidiamiini) – jota löytyy lähes kaikista kestoväreistä. Trillion Tones by Rebecca Taylor on hybridiväri joka ei käytännössä ole suoraväri, kestoväri tai kevytväri. PPD-vapaa väri mahdollistaa myös alle 16-vuotiaille turvallisen hiustenvärjäyksen kampaamossa ammattilaisen käsittelyssä.

hybridiväri

Olen ihaillut somessa useaan otteeseen tällä hybridivärillä värjättyjä hiuksia ja en malta odottaa, että pääsen kokeilemaan ja kertomaan omia kokemuksia tästä tuotteesta. Väri koostuu kolmesta pääkomponentista jotka ovat suoraväripigmentti, alkali ja hapete. Näiden värien käyttäminen vaatii kampaajalta hyvää värioppia, mutta sen hallitessaan lopputulokset ovat uskomattoman kauniita. Sarjaan kuuluu viisi intensiiviväriä, viisi pastelliväriä sekä valkoinen sävy joita sekoittamalla väri mahdollisuuksia on rajattomasti. Näitä värjäyksiä on mahdollista toteuttaa vain kampaamoissa ja on hyvä muistaa, että ammattilainen on kuitenkin aina ammattilainen. Kotivärjäyksiä en suosittele kenellekään.

Tämän värin kanssa täytyy myös muistaa, että lähtötilanteen tulisi olla mahdollisimman puhdas vaalea – tietysti riippuen halutuista sävyistä, mutta lähes poikkeuksetta pohjan tulee olla vaalea. Jo käsiteltyjen, käsittelemättömien tai jopa harmaiden hiusten värjääminen pitäisi onnistua tällä hybridivärillä. Mikäli lähtötilanne on kuitenkin tumma joudutaan jonkinlaista vaalennusta tekemään ensin pohjalle joka sitten puolestaan pidentää kampaamokäynnillä tarvittavaa aikaa ja lisää hintaa värjäykselle. Näiden värien kanssa jokainen kampaaja pääsee toteuttamaan itseään ja kokeilemaan uusia värjäys mahdollisuuksia.

LUE MYÖS ↓

Hiusten värjäyksen riskit?

Kuinka raskaus on vaikuttanut ruokavalioon?

Kehon ja mielen herättävä supershotti

Raskaus ja hiustenlähtö, mitä vielä?

Vappu joka meni pieleen..

SEURAA ♥

INSTAGRAM @caritapesonen | FACEBOOK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *