Hae
Carita Pesonen

Vappu joka meni pieleen..

Vappu on ehdottomasti yksi hauskimpia juhlia. Sitä on tullut juhlittua niin monella eri tavalla vuosien saatossa. Parasta vappuna on, että se kokoaa hyvän porukan ihania ihmisiä yhteen. Joskus ollaan juhlittu ystävien kesken naamiaisten merkeissä kuohuviiniä kilistellen, mutta tänä vuonna aika kului perheen parissa keskittyen siihen kaikista olennaisimpaan eli ruokaan. Vappuna me syötiin, syötiin ja taas oltiin pöydän ääressä syömässä. Jos näiltä kahdelta päivältä ei vaa’an lukema nouse niin se on jo ihme.

Vappuaattona vietettiin iltaa kotona valmistellen grilliruokia. En edes muista sellaista vappua johon ei olisi kuulunut grilliruokaa tai vappupäivän brunssia. Tietyistä perinteistä on pidettävä kiinni ja nämä kuuluvat niihin. Perheen parissa (mukaan lukien siskoni ja hänen poikaystävänsä jotka lasketaan automaattisesti kuuluvan perheeseen) vietetty vappu onnistui pääosin loistavasti. Ruoka oli mielettömän hyvää, mutta osa suunnitelmista meni metsään.

Vappupäivänä olimme suunnitelleet brunssin jälkeen suuntaavamme Sapokan puistokioskin avajaisiin. Tarkoituksena oli mennä katsomaan paikalle saapuvia Hembölen kotieläimiä ja ehkä suurimpana odotuksena Kristellalle oli puhuttu koko aamu poniratsastuksesta ja eläimistä. Ilmoituksessa luki vielä huomioi sää ja pukeudu lämpimästi.. No me vedimme sadevaatteet ylle ja puimme lämpimästi päälle, vaikka sää näytti pilviseltä ja huonolta muutamaa vesi pisaraa lukuunottamatta sadetta ei kuitenkaan saapunut. Parkkipaikalle saapuessa ihmettelimme missä tapahtuma oikein olisi, emmekä olleet ainoat. Kyllä siinä oli itkussa pidättelemistä pettyneellä lapsella joka ei nähnytkään yhtä ainuttakaan kotieläintä. Toivottavasti kaikki tämä unohtuu nopeasti ja keksimme paljon mukavampaa tekemistä vielä tälle päivälle sekä kuluvalle viikolle.

Lue myös ↓

Valkosipuli grilliperunat 

Täydelliset lastenrattaat liikkuvalle perheelle

Aika paljastaa pienen pieni salaisuus..

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *