Hae
Carita Pesonen

Valkosipuli grilliperunat

Grillikausi on vihdoin avattu ja ai että tätä on taas odotettu. Erityisesti näin vappuna on hyvä syy nauttia grilliruoasta. Me grillataan kesäisin todella paljon ja hyvin monipuolisesti. Grilliruoan ei aina tarvitse olla epäterveellistä ja rasvaista. Grillissä on helppo valmistaa myös kevyitä herkkuja ja terveellisiä ruokia. Kasvisvartaat, kana ja kaiken kruunaa valkosipuli grilliperunat – täydellinen ateria on valmis.

Valkosipuli grilliperunat valmistuvat sen kummemmin ainesosia mittailematta. Vain sopivasti mausteita ja loraus oliiviöljyä riittää. Usein ruoanlaitossa on helpottavaa toimia vaiston varassa ja unohtaa tarkkojen mittojen noudattaminen. Tässä ohjeessa ei tarvita mittoja ollenkaan.

grilliperunat

Valkosipuli grilliperunat

Perunoita
Valkosipulia

Timjamia
Oliiviöljyä
Grillimaustetta
(Suolaa)

 Pese ja pilko perunat pieniksi kuutioiksi. Leikkaa alumiinifoliosta noin 30x30cm paloja ja annostele sopiva määrä peruna kuutioita folion keskelle. Kuori valkosipulit ja lisää kaksi hienonnettua valkosipulinkynttä jokaiseen foliopakettiin. Lisää maun mukaan tinjamia ja grillimaustetta perunoille. Kaada vielä sopivasti oliiviöljyä perunoiden päälle ja taittele paketit kiinni. Taittele toinen saman kokoinen foliopala vielä paketin päälle, jotta perunat pysyvät hyvin paketeissaan grillauksen ajan. Paista grillissä noin 30 minuuttia tai kunnes perunat ovat tarpeeksi pehmeitä ja kypsiä.

grilliperunat

Lue myös ↓

Kanapasta uunissa

Kuinka kasvattaa lapsi oikein?

Uunimunakas – kasvisfrittata

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *