Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

Täydelliset lastenrattaat liikkuvalle perheelle

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Tuo ihana kevät aurinko ja lämmin sää houkuttelevat nyt entistä enemmän ulos liikkumaan. Saimme Jollyroomilta testiin Petite Chérie Avion Air lastenrattaat, jotka ovat tämän kevään uudesta mallistosta. Näiden rattaiden ulkonäkö sekä ominaisuudet takaavat täydellisen kokemuksen paljon liikkuvalle sekä matkustavalle lapsiperheelle.

Petite Chérie Avion Air lastenrattaat

On muutamia ominaisuuksia joihin kannattaa kiinnittää huomiota lastenrattaiden hankinnassa. Ehdottoman tärkeäksi ominaisuudeksi rattaille asetan ilmakumirenkaat. Ne toimivat meidän käyttöolosuhteissa parhaiten ja ovat näppärät liikutella niin kaupoilla hyllyjen välissä kuin lenkkipoluilla. Petite Chérien Avion Air lastenrattaiden ulkonäkö saa ison plussan. Väri vaihtoehtoja on useampia, mutta tyylikäs musta toimii aina.

Viisipistevaljaat takaavat turvallisen liikkumisen ja lapsi pysyy kyydissä epätasaisessakin lenkkeily maastossa. Kokoontaitettuna lastenrattaat vievät uskomattoman vähän tilaa joten säilytys onnistuu pienessäkin asunnossa tai rattaat kulkevat kätevästi myös pienen auton tavaratilassa. Kantoremmin ansiosta näiden kevyiden rattaiden kantaminen on vaivatonta. Kantohihna vain olalle ja kuljettaminen on super näppärää. Istuinosa on mahdollista säätää useampaan eri asentoon. Makuuasento mahdollistaa lapselle mukavat päiväunet reissun päällä, jos sänkyä ei ole lähettyvillä vaunut ajavat asian väliaikaisesti. Erityisesti ulkomaanmatkoilla olen kokenut tämän ominaisuuden erittäin tarpeelliseksi. Kuomu säätyy hyvin lapsen ylle ja estää aurinkoa häikäisemästä erillisen lipan ansiosta.

lastenrattaat

lastenrattaat

Miinuksena mainittakoon se että etupyöriä ei ole mahdollista lukita. Joten loskaisilla tai lumisilla teillä liikkuminen on raskasta sinne tänne kääntyilevien eturenkaiden kanssa. Toinen asia joka aavistuksen mietityttää on työntöaisan korkeus, joka ei ole säädettävissä. Tämä saattaa vaikuttaa ergonomiseen asentoon negatiivisesti vaunujen kanssa liikkuessa, mutta omalle kohdalle korkeus osui melko oikeaan.

+ Ilmakumirenkaat
+ Ulkonäkö
+ Kokoontaitettuna todella pieni paketti
+ Kääntyvät etupyörät
+ Kantoremmi
+ Lisävarusteena adabteri kaukalolle
+ Istuimen säätömahdollisuus makuuasentoon
+ Kuomun aurinkosuoja

– Etupyöriä ei voi lukita
– Työntöaisassa ei säätöä

Super isona plussana vielä se, että näihin rattaisiin saa hankittua lisävarusteena adabterin, jonka ansiosta Maxi-Cosin turvakaukalo onnistuu kiinnittää runkoon. Tämä siis mahdollistaa käytön heti vastasyntyneestä vauvasta lähtien. Kristellan kanssa meillä ei ollut käytössä rattaita, joihin turvakaukalon olisi saanut kiinnitettyä. Jälkeenpäin ajateltuna turvakaukalon kiinnittäminen rattaisiin helpottaa arkea todella monessa tilanteessa. Tästä oppineena en edes harkitsisi vauvalle toistamiseen vaunuja joihin ei saa turvakaukaloa kiinnitettyä. Adabterit sekä Maxi-Cosin turvakaukalo menevät meillä ostoslistalle vielä ennen uuden tulokkaan syntymistä.

Saatiin nauttia vasta ihanista lämpimistä kevätpäivistä kunnes pakkanen taas yllätti. Ulkona oli kylmä, mutta lapsen ei tarvitse palella edes istuessa paikoillaan rattaissa. Petite Chérien lämmin tuulelta, kosteudelta ja pakkaselta suojaava lämpöpussi pitää lapsen lämpimänä myös kylminä kevätpäivinä. Toppavaatteiden pukeminen on ainakin Kristellan mielestä maailman kamalin asia. Pukemisen kanssa kamppailemme joka kerta ulos lähtiessä. Lämpöpussin ansiosta vaatteita voi jo alkaa vähentämään ja näin kotoa poistuminen on heti helpompaa.

Lue edellinen kirjoitus → Aika paljastaa pienen pieni salaisuus..

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *