Hae
Carita Pesonen

Viileä blondi – paras hopeashampoo

Jokainen vaaleahiuksinen tietää kuinka kylmät hiusvärit kuten harmaan erilaiset sävyt häviävät hiuksista ja väri muuttuu ajan mittaa lämpimäksi jopa kellertäväksi. Vaikka kampaajalta lähtiessä hiuksissa olisi täydellinen harmaa sävy, vaatii se ylläpitoa myös kotona mikäli haluaa säilyttää sävyn viileänä pidempään kuin muutaman pesun ajan. Markkinoilla on lukuisia erilaisia hopeashampoita ja hoitoaineita, joissa on huomattavia eroja keskenään. Pigmentti voi olla joko enemmän violetti (helmiäinen) tai sininen. Toiset shampoot eivät pese hiuksia tarpeeksi puhtaaksi ja osa vaahtoaa erittäin huonosti, jolloin shampoota tulee käytettyä turhan paljon ja osa menee hukkaan. Mikäli olet kyllästynyt kellertävän vaaleaan hiusväriin niin tässä on uusi suosikki hopeashampoo joka pelastaa hiukset taittaen lämpimästä sävystä erittäin coolin – Fudge Clean Blonde shampoo!

Fudge Clean Blonde hopeashampoo

Fudgen hopeashampoo on on todella runsas pigmenttinen. Erityisesti talvella kun käsien iho kuivaa käytän aina hiuksia pestessä kertakäyttökäsineitä, koska sinertäviksi värjäytyneet kädet näyttävät aika karmivilta. Shampoo taittaa tehokkaasti hiuksista epätoivottua keltaisuutta tehden väristä viileämmän vaalean. Täydellisen tuloksen saamiseksi shampoon kannattaa antaa vaikuttaa hiuksissa 5 minuutin ajan. Ei kannata turhaan pelätä että hiukset värjääntyvät kokonaan violetin sävyisiksi – itse annan shampoon vaikuttaa huoletta hiuksissa paljon pidempäänkin lähes joka kerta.

hopeashampoo

 

Hopeashampoo

Lopuksi vielä Fudge Clean Blonde hoitoaine viimeistelemään kylmän vivahteen ja vaaleat hiukset saavat täydellisen sävyn tällä combolla. Yhdessä shampoon kanssa hoitoaine toimii hyvin, selvittäen, kosteuttaen ja hoitaen hiuksia kuitenkaan latistamatta niitä päätä pitkin. Mikä parasta näiden tuotteiden tuoksu on ihanan karkkimainen! Tällä hetkellä monista vaalennuskäsittelyistä johtuen hiukseni ovat kuivat ja latvat karkeat, mutta hoitoaineen jäljiltä hiukset on helppo selvittää pesun jälkeen.

hopeashampoo

Mulla on ollut käytössä lukuisia eri hopeashampoita sekä hoitoaineita jo vuosien ajan ja tähän mennessä Fudgen omat voittavat edeltäjät mennen tullen. Niin pigmentin, tuoksun, hoitavuuden kuin pesevyytensä ansiosta nämä tuotteet ovat kaikkien aikojen paras kaksikko.

Kampaajan työssä törmään usein vaaleahiuksisiin asiakkaisiin, jotka eivät ole koskaan kuulleetkaan hopeashampoosta. Onko hopeashampoo teille blondeille siellä ruudun takana ennestään tuttu tuote?

Lue edellinen kirjoitus → Sarja suositukset TOP 10

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

2 kommenttia

  1. Jenna kirjoitti:

    On tuttu ja mun ostoslistalla. Tällä hetkellä tarttee vähän viilennystä sillä mulla ekaa kertaa kellertyi näin nopeasti. Yleensä en ole hopeashampoota tarvinnut, kun oma hius on luonnostaan kylmänvaalea ja olen vain vaalentanut hiukan puhtaamman vaaleaksi ja väri säilynyt seuraavaan värjäykseen.

    Nyt sitten tartteekin lähtä kaupoille ekaa kertaa. 😀 Mun kampaajakin yllättyi kun kerroin etten ole hopeashampoota käyttänyt, kun väri oli niin hyvä.

    • carita kirjoitti:

      No nyt sitten kaupan kautta hankkimaan tämä. Suosittelen kyllä ehdottomasti silloin tällöin käyttämään hopeashampoota vaikka ei mitään harmaita hiuksia haluaisikaan. Vaalea pysyy paljon puhtaamman ja kirkkaamman sävyisenä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *