Hae
Carita Pesonen

Sarja suositukset TOP 10

Me vietetään miehen kanssa paljon aikaa ruudun ääressä ja aina on jonkin sarjan seuraaminen kesken. Tälläkin hetkellä meillä taitaa olla tilattuna sekä HBO, Netflix että Ruutu+. Nyt tietysti Kristellan syntymän jälkeen ruutuaikaa on huomattavasti vähemmän, koska K:n ollessa hereillä hän saa kaiken huomion ja leffoja sekä sarjoja katsellaan sitten kun Kristella nukkuu. Tuntuu että kaikki hyvät tv-sarjat alkavat olla katsottu ja uusia katsomisen arvoisia sarjoja ilmestyy erittäin harvoin. Nyt vinkkaan teille sarja suositukset, jotka ovat koukuttaneet minut ihan täysin ja ansaitsevat suositukset täältä.

Sarja suositukset TOP 10

Blindspot

Rikosdraamasarja jonka kolmas kausi pyörii parasta aikaa jenkkitahtiin Ruutu+ palvelussa. Yksinkertaisesti niin koukuttava sarja etten millään malttaisi odottaa, jotta voisin tilata koko tuotantokauden ja katsoa kaikki jaksot putkeen. Niin piinallista odottaa aina viikon ajan uuden jakson näkemistä.

Prison Break

Suosittu toiminta/draamasarja, joka sai yllättäen viime vuonna jatkoa usean vuoden jälkeen esitettävällä 5. tuotantokaudella. Viimeinen kausi on nähtävillä Ruutu+ palvelussa ja sitä edeltävät kaudet löytyvät Netflixistä.

Game of Thrones

Fantasiasarja jossa nähdään lohikäärmeitä, kuninkaita, sotaa ja kaikkea sitä mistä en välitä sarjoissa tai elokuvissa. Kuitenkin pakko myöntää Game of Thronesin olevan ehdoton suosikki kaikista sarjoista ikinä. Kaikki sarjasta ilmestyneet 7 tuotantokautta ovat nähtävillä HBO Nordicilla. Näillä näkymin viimeisen kahdeksannen tuotantokauden jaksot olisivat odotettavissa vuonna 2019 – odottavan aika on pitkä.

Pretty Little Liars

Jännittävä draamasarja, joka koukuttaa yllättävillä käänteillä. Seitsemän jännittävää tuotantokautta, jossa pohditaan kuka on salaperäinen A? Kaikki sarjan tuotantokausista on nähtävissä Netflixissä.

Downshiftaajat

Yksi kotimainen sarja saa myös suositukset täältä. Downshiftaajien kaksi ilmestynyttä tuotantokautta ovat nähtävillä Yle Areenassa. Aloimme tällä viikolla katsomaan sarjan toisen tuotantokauden jaksoja ja ai että olen nauranut vatsalihakset kipeänä. Sarjan huumori osuu ja uppoaa niin hyvin että toista yhtä hauskaa saa kyllä etsiä.

Sons of Anarchy

Rikosdraamasarja joka kertoo moottoripyöräkerhon jäsenistä, jotka elävät niin rikollisuuden kuin perhesuhteiden kiemuroissa. Kaikki seitsemän tuotantokautta ovat katsottavissa Netflixistä.

Desperate housewives

Suomessa sarja on esitetty nimellä täydelliset naiset. Kuvitteellisessa Wisteria Lanella seurataan naapureiden elämää, ratkotaan ihmissuhdeongelmia ja koetaan juonenkäänteitä. Olen monet kerrat miettinyt katsovani kaikki tuotantokaudet uudelleen, mutten vielä ole saanut aikaiseksi. Sarjasta on tehty yhteensä kahdeksan tuotantokautta.

Gossip girl

Draamasarja, jossa seurataan rikkaiden nuorten elämää. Juonittelua ja totaalisia juonenkäänteitä. Kaiken lisäksi sarjan komeita miesnäyttelijöitä katselee enemmän kuin mielellään. Kaikki kuusi tuotantokautta löytyvät Netflixistä.

sarja suositukset

Supernatural

Fantasia/kauhu/draamasarja. Demoneja, enkeleitä ja yliluonnollisia olentoja. Sarjassa seurataan veljesten elämää, jotka seuraavat isänsä jalanjälkiä ”metsästäjinä”. Sarjasta on ilmestynyt tähän mennessä 13 tuotantokautta.

Alias

Toiminta/draamasarja, jossa ratkotaan vanhan Rambaldin salaisuuksia ja seurataan päähenkilön elämää CIA:n agenttina.

sarja suositukset

Tässä kaikki omasta mielestäni parhaimmat tv-sarjat, jotka olen katsonut.

Olisiko teillä vinkata hyviä sarjoja joita kannattaisi alkaa seuraavaksi katselemaan?

Lue edellinen kirjoitus → Vuoden 2018 tavoitteet

Seuraa ♥

Instagram | Facebook 

 

4 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Luulen että tykkäisit The Client List -sarjasta, joka löytyy netflixistä! ?

  • carita kirjoitti:

   Kiitos vinkistä. Tämä on itselleni ihan uusi sarja joka täytyy ehdottomasti tsekata! 🙂

 2. rimppuli kirjoitti:

  dexter <3 aina ja ikuisesti. rakastan kyllä myös supernaturallia, en kyllästy ikinä kattoon ensimmäisten kausien jaksoja uudestaan ja uudestaan:D

  • carita kirjoitti:

   Hei, kiva kun muistutit tästä sarjasta. Olenkin nähnyt muutaman ensimmäisen kauden Dexteristä ja unohtanut kokonaan että tästä olisi uusia kausia joita en ole vielä katsonut! Tämä menee siis ehdottomasti katseltavaksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *