Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

Käytännöllisyys lasten talvivaatteissa..

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Syksy on tuntunut omalta osaltaan tähän mennessä jo loputtoman pitkältä vaikka vasta eletään lokakuuta. Koleat aamut ja sateiset pari viikkoa saavat vähemmästäkin ajatukset odottamaan talvea ja pikkupakkasia. Tänään aamulla liikkeelle lähtiessä havahduin siihen, että ulkona satoi lunta! Alkaa olla aika valmistautua Kristellan kanssa kylmeneviin ilmoihin ja pukeutua sen mukaisesti. Ei muuta kuin talvihaalari sekä talvikengät päälle ja lähdimme fiilistelemään kylmää syyspäivää ulos.

talvihaalari

Ensisijaisen tärkeänä pidän lasten ulkovaatteiden valinnassa käytännöllisyyttä. Miksi hankkia ulkovaatteet jotka näyttävät hyvältä, mutta tekniset ominaisuudet puuttuvat? Ulkoilu on erittäin iso osa meidän arkea vuodenajasta tai säästä riippumatta. Oikeanlainen pukeutuminen on avain ulkoiluun lapsen kanssa. Jos pukeutuminen on kohdillaan ei ole väliä ulkoileeko sateella vai auringonpaisteella. Saimme Kristellan kanssa testiin Jollyroomin valikoimista löytyvän Didriksons Migisi talvihaalarin sekä Superfit Culusuk -talvikengät.

Käytännöllinen talvihaalari sekä talvikengät

Didriksons Migisi -talvihaalari ja Superfit Culusuk -talvikengät ovat molemmat testivoittajia. Näillä luotettavilla ulkovaatteilla pärjää talven jos toisenkin – mikäli koko täsmää vielä seuraavana talvena tai perheessä on pienempiä sisaruksia perimään vaatteet itselleen. Talvihaalari on veden- ja tuulenpitävä, lämminvuorinen, hengittävä ja ennen kaikkea käytännöllinen. Värivaihtoehtoja on useita, joista on helppo löytää lapselle mieleinen. Talvihaalarissa olevat heijastimet takaavat sen, että ulkona liikkuva lapsi tulee hyvin nähdyksi myös liikenteessä. Talvihaalarissa on säädettävät jalkalenkit, hihansuut sekä vyötärö on mahdollista kiristää sopivan kapeaksi. Haalari on mahdollista säätää yhtä kokoa isommaksi, pidentämällä hihoja ja lahkeita Extend Size ominaisuuden ansiosta. Vielä tässä vaiheessa koen ehdottomasti käytännöllisemmäksi pukea Kristellan talvihaalariin kuin toppatakkiin ja housuihin.

Superfit Culusuk talvikengissä on hengittävä Gore-tex vuori, joka pitää jalat kuivina ja tekee kengistä vedenpitävät. Lämmin vuori takaa sen ettei pienet varpaat palele edes kovemmilla pakkasilla ulkoillessa. Tarrakiinnityksen ansiosta kengät on helppo pukea lapsen jalkaan. Superfit Culusuk talvikengät on valittu peräti kahtena vuotena peräkkäin ruotsalaisen Testfaktan lasten talvikenkien testin voittajaksi. Nollakelillä ulkoillessa ja Kristellan leikkiessä leikkipuistossa nämä vaatteet näyttivät kuinka käytännöllisiä todellisuudessa ovat. Olin enemmän kuin tyytyväinen ulkovaatteisiin, enkä ihmettele niiden olevan testivoittajia. Kaiken lisäksi ulkovaatteet osoittautuivat niin lämpimiksi, että kotiin saapuessa hikinen lapsi kuoriutui ulos vaatteista. Tulemme siis todellakin pärjäämään kylmän talven näillä vaatteilla ja voimme ulkoilla kovillakin pakkasilla.

Täällä ollaan enemmän kuin valmiina talveen.
Mitenkä siellä? Joko lasten talvivaatteet on hankittuna?

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

Lue myös ↓

Avoin varhaiskasvatus – mistä on kyse?

Päivä yksin? Mitä tekisin..

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *