Hae
Carita Pesonen

Sephora – kosmetiikkafriikin ostokset

Jokainen kosmetiikasta ja kauneudenhoidosta kiinnostunut tietää varmasti mikä on Sephora. Kosmetiikkafriikkien maanpäällinen taivas, josta löytyy mitä parhaimmat meikit sekä kauneudenhoitotuotteet, joita Suomesta ei ole saatavilla. Arvatkaa vaan se reaktio kun ensimmäistä kertaa Kreikan matkamme aikana silmääni osui Sephora liikkeen logo. Muutamaa sekunttia myöhemmin olin jo liikkeessä sisällä hypistelemässä toinen toistaan mielenkiintoisempia purnukoita. Ensimmäistä kertaa liikkeessä ollessani siellä taisi vierähtää tunti jos vähän reilukin. Seuraavilla kerroilla osasin jo olla (hieman) nopeampi ja napata tarvitsemani tuotteet ostoskoriin. Tosiaan jälkikäteen tuntuu, että matkamme aikana kulutin enemmän aikaa ostoksilla kuin rannalla nauttien auringosta. Mitä kosmetiikkatuotteita sitä loppujen lopuksi tulikaan ostettua?

Sephora

Sephoran omista tuotteista ensimmäisenä mukaan tarttui Eau micellaire démaquillante, jota on kehuttu ja paljon. Eikä suotta sillä tämä tuote poistaa meikin hellävaraisesti sekä tehokkaasti ja on ehdottomasti kehujensa arvoinen. Sephoran Charcoal kasvojen puhdistusliinat, jotka on helppo kuljettaa matkoilla mukana.

Sephora

Benefit

Benefit Hoola Bronzed ’N’ Sculpted setti, joka sisältää minikokoisena kolme erilaista tuotetta kasvojen korostamiseen sekä varjostamiseen. Hoola Matte Bronzer aurinkopuuteri, joka antaa päivettyneen ilmeen kasvoille. Watt’s Up! Cream-to-Powder Highlighter on ruusukultainen kuultovoide joka muuttuu iholla puuterimaiseksi. Hoola Cream-to-Powder Quickie Contour Stick taas on varjostusvoide, joka on helppo ja nopea käyttää sekä lopputulos on täydellisen puuterimainen. Benefit They’re Real! Double the Lip, jossa on huulipuna sekä huultenrajaus yhdessä ja samassa tuotteessa.

Sephora

Too Faced

Too Faced Better Than Sex waterproof mascara, joka ei esittelyjä kaipaa. Tämä tuote tulee pysymään meikkipussissani ja on takuuvarma luottotuote silloin kuin ripsienpidennykset ovat poissa. En koskaan minkään ripsivärin kanssa ole kokenut samanlaista tunnetta kuin ensi kertaa meikatessani ripsiä tällä mascaralla. Lopputulos on lähes yhtä näyttävä kuin ripsienpidennyksillä ja vedenkestävä mascara kestää koko päivän paikoillaan. Tämän tuotteen kanssa kannattaa siis panostaa hyvään puhdistusaineeseen.

Sephora

Too cool for school

Egg cream mask on kiinteyttävä ja kosteuttava kollageenia sisältävä kasvonaamio. Rakastan naamioita ja vähintään kerran viikossa vietän hetken hemmotellen itseäni kasvonaamioilla ja rentoutuen. Miksi ihmeessä siis ostin vain yhden kasvonaamion enkä useita erilaisia?!

Ensimmäinen muttei toivottavasti viimeinen kertani Sephoran liikkeessä sai hymyn huulille. Onneksi tuotteita on myös mahdollista tilata netistä kotiin (tosin melko tyyriiden postikulujen kera) ja niin olisi taas yksi hyvä syy suunnitella matkaa ulkomaille ja lähteä ostoksille Shephoraan.

Lue myös ↓

Suosikki peitevoide

Balmain hiustuoksu

Puhdista kasvot oikein

 

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *