Hae
Carita Pesonen

Kurkistus makuuhuoneeseen

Syksyn saapuessa huomaan aina innostuvani entistä enemmän kodin sisustamisesta. Viime viikolla totisesti päätin aloittaa pienen muutoksen kodissamme ja eräänä iltana (tarkemmin sanottuna keskellä yötä) päätin vaihtaa vähän järjestystä kotonamme. Asumme tällä hetkellä kaksiossa jossa on juuri sopivasti tilaa meidän perheelle, mutta toisaalta yksi huone enemmän ei olisi yhtään pahitteeksi. En malta odottaa sitä päivää kun saan sisustaa lastenhuoneen syötävän herkulliseksi söpöillä vaaleanpunaisilla sävyillä. Vaikka Kristellalla ei ole tällä hetkellä omaa huonetta niin miksi en silti voisi päivittää meidän yhteistä makuuhuonetta sopivan tyttömäiseksi? Siitä se kaikki siis alunperin lähti etenemään..

Jollyroom on ehdoton ykkönen lastenhuoneen sisustamisessa ja mikä parasta tuotteiden hinnat ovat myös usein kohdallaan. Vanhanroosan sävyiset petivaatteet pinnasänkyyn tuovat sopivan ripauksen tyttömäistä hempeyttä makuuhuoneeseen. Näiden ihanuuksien kanssa ei tarvitse miettiä asuuko talossa pieni prinssi vai prinsessa. Alice & Fox pussilakanasetti pinnasänkyyn sisältää muotoonommellun lakanan, valkoisen sekä roosan sävyisen viltin, paksumman viltin kylmeneville illoille, päiväpeitteen sekä pussilakanan ja tyynyliinan.

Petivaatteet

Alice & Fox pussilakanasettiin sisältyy kaikki mitä tarvitsee pinnasänkyyn. Petivaatteet on valmistettu 100% puuvillasta ja ovat ihanan pehmeän tuntuisia iholla. Kaikki setin tuotteet on mahdollista tilata myös erikseen, mutta setin hinta on huomattavasti edullisempi ja kaikki petivaatteet ovat yhdessä täydellinen combo. Ehdoton suosikki tässä setissä oli päiväpeitto pinnasänkyyn. En aiemmin ollut osannut edes kuvitella että myös pinnasänkyyn löytyy päiväpeittoja. Onhan sänky aina paljon siistimpi ja tyylikkäämpi kun se on pedattu kauniisti. Kristella oli ilmeisen tyytyväinen uusiin petivaatteisiin – näin voisin ainakin päätellä hyvin nukutuista yöunista.

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *