Hae
Carita Pesonen

Loman tarpeessa?

Kesä tuntui menevän yhdessä hetkessä ja lähestyy uhkaavasti loppuaan ennen kuin ehti edes kunnolla alkaa. Kesällä jos milloin on huippua viettää aikaa erilaisissa tapahtumissa, festareilla, leikkipuistoissa tai ihan omalla pihalla ulkoillen. Kuntosalitreenit jäävät huomaamatta katkolle ja lämpimät päivät motivoivat liikkumaan enemmän luonnossa kuntosalilla hikoilemisen sijasta. Koululaisten palattua opiskelemaan sitä vihdoin tajuaa syksyn lähestyvän vauhdilla. Kuluneet viikot ovat olleet niin koleita ja sateisia, joten päätimme jatkaa perheen kanssa kesää ja suuntaamme pian Kreikkaan nauttimaan siellä toivottavasti jatkuvasta kesästä

Matkustaminen sylilapsen kanssa tulee varmasti olemaan ikimuistoinen kokemus – positiivisessa vai negatiivisessä mielessä? Se jää nähtäväksi onko tämä perheemme ensimmäinen ja viimeinen yhteinen lomamatka. Ulkomaanmatka tulee enemmän kuin tarpeeseen, sillä kotona ollessa vapaa-aika tuntuu olevan kortilla. Viimeisten viikkojen tai jopa kuukausien aikana kaikki ylimääräinen aika on mennyt joko kodin siivoamiseen, ruoan valmistamiseen ja ihan vain lapsen perässä juoksemiseen – kyllä meidän kotona asuu super aktiivinen ja vilkas lapsi, joka työllistää äitiä enemmän kuin koskaan osasin kuvitella. Olen vielä tällä hetkellä hoitovapaalla Kristellan kanssa, joten luulisi että kotona ei ole muuta kuin aikaa – näin ei kuitenkaan ole. Työskentelen viikossa vaihtelevan tuntimäärän kampaamolla sekä pr-töiden parissa, joten päivät ovat yhtä vuoristorataa ja kiirettä täynnä liiankin usein.

Ihan nolottaa kuinka vähän olen kesän aikana onnistunut päivittämään blogia, mutta ehkä nyt olisi aika ottaa itseään niskasta kiinni ja järjestää päivän aikana edes tunti aikaa siihen, että istahdan koneelle kirjoittamaan.

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *