Hae
Carita Pesonen

Mitä tapahtui 2 kuukautta sitten?

Se mitä tapahtui kesän alussa ei ollut mitenkään suunniteltua. Viimeisimmissä kirjoituksissani pohdin sitä kuinka paluu työelämään tulee muuttamaan perheen yhdessä vietettyä aikaa ja kuinka käy parisuhteelle? Ajatuksissani osuin oikeaan siitä kuinka jo muutaman tunnin työnteko viikossa vaikuttaa yhteiseen aikaan. Asiat vain loksahtivat paikoilleen jonka seurauksena olen lomaillut (vähän liiankin pitkään) blogin kirjoittamisesta ja pitänyt tietokoneen suljettuna sekä nauttinut kesästä – Kristellan ensimmäisestä kesästä sekä meidän ensimmäisestä kesästä perheenä.

Palasin kesäkuun alussa osa-aikaisesti takaisin kampaajan työhön, jonka seurauksena uudenlainen arki koitti perheellemme. Kristellan oli aika opetella viettämään enemmän aikaa ilman äitiä ja äidin puolestaan oli osattava päästää useamman tunnin ajaksi katseensa irti pienestä tytöstä. Alku oli haastavaa molemmille, mutta olemme kumpikin sopeutuneet tämän hetkiseen tilanteeseen loistavasti. Itselleni tekee enemmän kuin hyvää päästä hetkeksi pois kotoa työn pariin ja aikuisten ihmisten seuraan. Kirjoittamiselle ei tuntunut löytyvän mitenkään aikaa, jonka seurauksena blogin kesäloma oli paikallaan. Tunsin olevani niin väsynyt, että illalla K:n nukahdettua yöunille halusin kömpiä peiton alle nukkumaan, tietokoneella istumisen sijasta.

Parin kuukauden aikana on tapahtunut yhtä jos toista ja olen työn ohella saanut viettää omaa aikaa yhdessä ystävien kesken sekä yksin (ruokakaupassa käyminen yksin on erittäin luksusta). Kesään on mahtunut niin festareita kuin perheen yhteisiä matkoja kotimaassa. Ajatus perheen yhteisestä ulkomaan matkasta on houkutellut entistä enemmän kylmän kesän seurauksena, joten nyt odotellaan Kristellan passia ja kenties alamme suunnitella ulkomaanmatkaa loppukesälle.

Onko teillä kokemusta pienen lapsen kanssa matkustamisesta?

Suosituksia lapsiperheille sopivista lomakohteista?

Seuraa  | Instagram | Facebook |

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *