Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

Vauvan ja taaperon ulkoleikit – hiekkalaatikko

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Mitä tehdä pienen lapsen kanssa ulkona, kun aurinkoisina päivinä ei viitsi istua sisällä. Tähän on helppo vastaus – ulkona leikitään ja tehdään kaikkea kivaa yhdessä. Tämän kesän ehdottomasti paras juttu on hiekkalaatikko, jossa olemme istuskelleet Kristellan kanssa yhdessä tekemässä hiekkakakkuja – tai siis Kristella toteuttaa itseään ja tuhoaa äidin vaivalla tekemiä hiekkalinnoja sekä ottaa selvää miltä hiekka maistuu.

Hauskinta tässä on se, että hiekkalaatikkoa varten voi unohtaa tee se itse ajatukset ja ostaa vain muutaman minuutin rakennusta vaativan tuotteen Jollyroomin valikoimista. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia hiekkalaatikoita. Keväällä sain ajatuksen, että olisi enemmän kuin kiva jos omalta pihalta löytyisi ihan ikioma hiekkalaatikko. Meillä on useampikin leikkikenttä lähellä, mutta on paljon mukavampaa leikkiä rauhassa omalla aidatulla pihalla. Mila voi samalla kaikessa rauhassa keskittyä omaan lempi puuhaansa vartioiden pihaa, kun taas vanhemmat voivat leikkien ohella tehdä pihatöitä tai nauttia auringosta.

Hiekkalaatikko

Woodlii valkoinen hiekkalaatikko on käytännöllinen ja tyylikäs. Hiekkalaatikon sivuilla olevat penkit kestävät aikuisen painon ja tekevät lapsen kanssa hiekkalaatikolla olosta miellyttävämpää. Leikkien lopuksi penkit on mahdollista kääntää laatikon päälle kanneksi, jolloin lelut pysyvät tallessa ja saavat rauhassa odottaa seuraavaa päivää. Erityisen ison plussan ansaitsee tekstiilikatos, joka suojaa pientä lasta voimakkailta auringonsäteiltä ja palamiselta. Hiekkalaatikolla on siis turvallista leikkiä kellonajasta ja suurista suojakertoimista huolehtimatta. Meillä Suomessa vesisateet kuuluvat enemmän tai vähemmän kesään ja hiekkalaatikon katoksen ansiosta lapsen kanssa voi rakentaa hiekkalinnoja kastumatta läpimäräksi. Edes huono sää ei pitäisi olla este raittiille ulkoilmalle ja pihalla leikkimiselle.

Seuraa ♥

| Instagram | Facebook | Snapchat: caritapesonen |

 

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *