Hae
Carita Pesonen

SUOSIKKI PEITEVOIDE

Hyvän peitevoiteen löytäminen ei ole helppoa ja moni tietää sen varmasti. Ennen parhaan löytymistä takana saattaa olla lukuisia tuotetestauksia, joista monet ovat menneet pahasti metsään. Tärkeimmät vaatimani kriteerit peitevoiteelta ovat pitkäkestoisuus, hyvä peittävyys mutta silti kevyen tuntuinen koostumus ja joka sopii erityisesti tummien silmänalusten peittämiseen. En ole koskaan onnekseni kärsinyt huonosta ihosta, mutta silloin tällöin pieni näppy saattaa ilmaantua kasvoilla. Suosikki peitevoide toimii myös mahdollisille ihon virheille ja näpyille häivyttäen ne lähes huomaamattomiin.

MAC Pro Longwear Concealer -peitevoide on tuote josta en luovu ikinä. En usko koskaan löytäväni toista tuotetta, joka korvaisi ja syrjäyttäisi tämän meikkipussistani. Toisaalta jos oppisin menemään ajoissa nukkumaan ei minun ehkä tarvitsisi peittää tummia silmänalusia ollenkaan. Äitinä olo kuitenkin vaatii joskus valvomista ja huonosti nukutut yöt ovat osa äitiyttä.

Peitevoiteen koostumus on juokseva eikä yhtään tahmainen, sekä lopputulos kestää koko päivän kasvoilla lähes samanlaisena kuin aamulla juuri meikattuna. Tuotteessa on pumppu, jonka takia pienen määrän annosteleminen on hieman hankalaa, mutta siihenkin oppii ajan kanssa. Vinkki johon olen törmännyt on annostella tuotetta pieni määrä valmiiksi pieneen tiiviseen purkkiin – näin tuote ei pääse kuivumaan ja peitevoidetta on helpompi saada olemattoman pieni pisara joka riittää loistavasti silmien alle. Tämän enempää peitevoidetta ei siis tarvita, joten voitte päätellä kuinka riittoisa pakkaus on. Lopputulos on täydellisen mattainen ja kevyen koostumuksen ansiosta voidetta on mahdollista käyttää useampia kerroksia jos lopputuloksesta tahdotaan täydellisen peittävä. Tämä siis pelastaa huonosti nukutun yön jälkeisen aamun ja poistaa väsymyksen merkikt kasvoilta täydellisesti.

Mikä on sinun suosikki peitevoide?

Lue edellinen postaus: LAATU KORVAA MÄÄRÄN?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *